ΠΑΟΚ : Με Πέλκα και Μαουρίσιο κόντρα στον Πανιώνιο

ΠΑΟΚ : Με Πέλκα και Μαουρίσιο κόντρα στον Πανιώνιο

Εκτός από τους τραυματίες Μαλεζά, Μιχόγιεβιτς και τον Μουλέν που αποφασίσθηκε να προφυλαχθεί λόγω ενοχλήσεων στην πελματιαία απονεύρωση, ο Λουτσέσκου όλους τους παίκτες για τον αυριανό δεύτερο ημιτελικό με τον Πανιώνιο.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο για τον θεσμό του κυπέλλου με τον Ράζβαν Λουτσέκου και τους ποδοσφαιριστές του να δουλεύουν πάνω στην τακτική, στα τελειώματα των φάσεων έπειτα από οργανωμένη προσπάθεια και στις στημένες φάσεις.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο προπονήθηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Λουτσέσκου, όπως και οι Πέλκας, Μαουρίσιο που επιστρέφουν από τιμωρία.

Αντίθετα, ο Τιμπό Μουλέν προτιμήθηκε να προφυλαχθεί καθώς οι ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση εξακολουθούν να τον ταλαιπωρούν. Εκτός και οι Μαλεζάς, Μιχόγιεβιτς που συνεχίζουν ατομικό πρόγραμμα.

Οι 18 παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Σιαμπάνης, Πασχαλάκης, Μάτος, Αζεβέδο, Κρέσπο, Βαρέλα, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Κάμπος, Βιεϊρίνια, Μακ, Λημνιός, Κουλούρης και Πρίγιοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ