Γαβριηλίδης: «Στο ΟΑΚΑ και με κόσμο ο τελικός»

Γαβριηλίδης: «Στο ΟΑΚΑ και με κόσμο ο τελικός»

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, ξεκαθάρισε ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα προκριθούν.

Σήμερα (17/4) και αύριο (18/04) διεξάγονται οι επαναληπτικοί της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να κοντράρεται με τον Πανιώνιο και την ΑΕΚ να υποδέχεται την Λάρισα στο ΟΑΚΑ. Στο πρώτο παιχνίδι οι Θεσσαλονικείς είχαν επικρατήσει με 3-1, ενώ οι Θεσσαλοί είχαν κερδίσει στο AEL FC Arena με 2-1.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου, Μάνος Γαβριηλίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για τον τελικό, ξεκαθάρισε ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και μάλιστα με την παρουσία φιλάθλων, ανεξάρτητα από το ποιες ομάδες θα προκριθούν.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Σύμφωνα με την προκήρυξη αλλαγή έδρας μπορεί να γίνει μόνο μετά από πρόταση της Επιτροπής. Εμείς, εδώ και καιρό, ρωτήσαμε τη διοίκηση της ΕΠΟ και ο κ. Γραμμένος μας απάντησε ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΟΑΚΑ, ανεξαρτήτως φιναλίστ. Δεν υπάρχει θέμα ο τελικός να γίνει χωρίς οπαδούς. Ποτέ δεν ήταν πολιτική της ομοσπονδίας η διεξαγωγή αγώνων χωρίς θεατές. Αν γίνει παρέμβαση άνωθεν είναι άλλο θέμα. Δεν μπορώ να προκαταβάλω αν ο υφυπουργός πάρει κάποια άλλη απόφαση», τόνισε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ