Απόλλων Παραλιμνίου – Αγ. Νικόλαος 2-2: Ματσάρα και ανοιχτοί λογαριασμοί

Απόλλων Παραλιμνίου – Αγ. Νικόλαος 2-2: Ματσάρα και ανοιχτοί λογαριασμοί

Σε ένα φοβερό στις Σέρρες, Απόλλωνας Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλας έμειναν στο 2-2 και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς εν όψει της ρεβάνς στην Κρήτη.

Τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς της Κρήτης!

Απόλλωνας Παραλιμνίου και Άγιος Νικόλαος προσέφεραν ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, με εναλλαγές, γκολ και πέναλτι, μένοντας τελικά στο 2-2 για το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν δύο φορές το προβάδισμα με τον Γκέκα, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι απάντησαν ισάριθμες φορές, παίρνοντας ουσιαστικά και ένα μικρό προβάδισμα εν όψει της ρεβάνς στην Κρήτη.

Διαβάστε επίσης: «Μπαλάντα αισθήσεων και παραισθήσεων» στο χορτάρι

Ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη εικόνα του αγώνα και κατάφερε να πάρει το προβάδισμα δικαίως στα πρώτα λεπτά. Σκόρερ ο Κοσμάς Γκέκας ο οποίος κατάφερε να σημειώσει το 1-0 στο 11ο λεπτό με ένα φοβερό τακουνάκι.

Ο Άγιος Νικόλαος ωστόσο βρήκε άμεση απάντηση. Έξι λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς και πάλι στα ίσια, με τον Περικλή Μινά να βρίσκει στον… ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και να σημειώνει 1-1.

Ίδιος ρυθμός και στο δεύτερο μέρος. Ο Απόλλωνας είχε τον έλεγχο και τελικά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα για δεύτερη φορά στο παιχνίδι. Σκόρερ και πάλι ο Γκέκας ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι σημείωσε το 2-1 στο 67ο λεπτό.

Κι όμως, οι Κρητικοί είχαν ξανά απάντηση, με τον Σέχου να διαμορφώνει στο 76ο λεπτό το τελικό 2-2 και να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς.

Απόλλων Παραλιμνίου (Καραμπετάκης): Νομικός, Κουτζαβασίλης, Γκούμας, Τσομαχασβίλι, Κωνταντινίδης, Γεωργιάδης, Γκέκας (73? Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι, Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια.

ΑΟΑΝ (Σκύβαλος): Γιαγκιόζης, Κίτος, Γωνιωτάκης (63 λ.τ. Τσανάι), Χύσι, Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μποτέ (Νοκαι), Μπαράτα (71? Σέχου), Μηνάς, Μελισσόπουλος (Τζιλάι).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ