Έκαναν την κόκκινη του Μάγκνουσον, φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού

Έκαναν την κόκκινη του Μάγκνουσον, φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού

Απίθανα πράγματα στην Λεωφόρο με VAR και διαιτητή. Εξαφάνισαν «κόκκινη» του Παναθηναϊκού.

Αδιανόητα πράγματα στη Λεωφόρο στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Βόλο για το κύπελλο. Και αν δεν πιστεύετε στα θαύματα των Χριστουγέννων; Μάλλον δεν έχετε δει τι μπορεί να προσφέρει η συνεργασία «Διαμαντόπουλος» στον αγωνιστικό χώρο, Μανούχος στο δωματιάκι του VAR.

Τι ακριβώς συνέβη; Στο 0-0 η αναμέτρηση ως το 27΄. Και ακριβώς σε εκείνο το σημείο ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, ο Χορντούρ Μάγκνουσον παίρνει «αγκαλιά» τον σέντερ φορ του Βόλου, τον Ογκνιέν Οζένκοβιτς που είχε πάρει φόρα για την περιοχή των γηπεδούχων: Κόκκινη κάρτα, μαρς. Έλα όμως που το… θαύμα των Χριστουγέννων παραμόνευε. Ο Διαμαντόπουλος αρχικά σε παγκόσμια πρωτοτυπία θέλησε να τιμωρήσει τον αμυντικό του Παναθηναϊκού με κίτρινη κάρτα. Το VAR τον κάλεσε, και ενώ όλοι περίμεναν το αυτονόητο, δηλαδή την αλλαγή της κάρτας και την αποβολή του Ισλανδού; Τελικά μόνο που δεν του ζήτησαν… συγγνώμη.

Διαβάστε επίσης: Από το Αγρίνιο στην… Ατλέτικο Μαδρίτης!

Γιατί; Διότι ο VAR Μανούχος εντόπισε μια φάση πριν ένα φάουλ υπέρ του Μπερνάρ στο κέντρο του γηπέδου. Εκεί λοιπόν που ο Παναθηναϊκός θα έμενε με δέκα παίκτες για παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού, αλλά και θα έχανε τον Μάγκνουσον για την επανέναρξη του πρωταθλήματος τελικά είδε τον Διαμαντόπουλο –που πήγε στην οθόνη του VAR και συμφώνησε με τον Μανούχο- να παίρνει πίσω (λογικά) και την κίτρινη.

Δεν σας έλειψε το ελληνικό ποδόσφαιρο;

Δείτε τη φάση και βγάλτε τα συμπεράσματά σας…






Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ