Κάνιας : «Να κλείσει η χρονιά με τίτλο»

Κάνιας : «Να κλείσει η χρονιά με τίτλο»

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής ξεκαθάρισε πως οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έχουν την ίδια όρεξη και την ίδια διάθεση παρότι έχουν γίνει πολλά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο έμπειρος μέσος του Δικεφάλου, Χοσέ Κάνιας, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αρχικά για την χρησιμοποίηση του ως κεντρικός αμυντικός: «Είναι ίδιες οι κινήσεις, ίδια θέση απλά πιο πίσω. Δεν είχα μεγάλη πίεση. Δεν είμαι σέντερ μπακ, αλλά ξέρω τη θέση και μπορώ να αγωνιστώ εκεί».

Για τον ανταγωνισμό στην θέση του: «Η ενσωμάτωση του Μαουρίσιο στην ομάδα, είχε ως αποτέλεσμα να έχουμε πολλά χαφ και μεγάλο ανταγωνισμό, προσπαθώντας να βρούμε τον τρόπο που μας ταιριάζει παίζαμε όλο και πιο λίγο. Είναι εξαιρετικό το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ στον χώρο του κέντρου. Με τις αποχωρήσεις των Τσίμιροτ και Κάτσε βρήκα χώρο, βρήκαμε σχήμα σαν ομάδα και έπαιξα περισσότερο».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο, θέλουμε το κύπελλο δεν σκεφτόμαστε τίποτα. Έχουμε την ίδια όρεξη και την ίδια διάθεση. Να κλείσει η χρονιά με τίτλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ