Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 3-0: Με το ένα πόδι στους «8» τα «λιοντάρια»

Πανσερραϊκός – Απόλλων Πόντου 3-0: Με το ένα πόδι στους «8» τα «λιοντάρια»

Ο Πανσερραϊκός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας, επικρατώντας εύκολα του Απόλλωνα Πόντου με 3-0.

Ο Πανσερραϊκός «καθάρισε» από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16», την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη επιβλήθηκε 3-0 του Απόλλωνα Πόντου στις Σέρρες και μετέτρεψε σε τυπικά διαδικασία τη ρεβάνς, αφού το σκορ αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να ανατραπεί.

Ο Κανίς στο 11΄, ο Κατσαντώνης στο 51΄ και ο Σοφιανός στο 79΄ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, οι οποίοι -εφόσον «σφραγίσουν» το εισιτήριο για τους «8»- θα τεθούν στη συνέχεια αντιμέτωποι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης: Αποδεκατισμένη η Γαλλία: Με ίωση και οι Βαράν, Κονατέ – Αγωνία για τον τελικό!

Πανσερραϊκός (Παύλος Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Καρασαλίδης (67΄ Δημητρίου / 71΄ λ. τρ. Παντεκίδης), Γιανναράκης, Πεταυράκης, Ανάκογλου, Θυμιάνης (67΄ Σιόντης), Σοφιανός, Μασκανάκης (71΄ Στίνα), Κανίς (55΄ Μούργος), Κατσαντώνης

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (85΄ Σαμπανίδης), Μαλουμαντσόκο, Καλογέρης, Νάσερ, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (54΄ Μπελεβώνης), Λαμπίρης, Αραβίδης (70΄ Εσαλό), Αμαραντίδης, Κωστίκα

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ