Γκάλο: «Τώρα ξεχνάμε τον τελικό Κυπέλλου, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα»

Γκάλο: «Τώρα ξεχνάμε τον τελικό Κυπέλλου, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα»

Σε δηλώσεις του μετά τη νίκη - πρόκριση επί της ΑΕΛ, ο Ροντρίγκο Γκάλο, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ αφήνει παραπλεύρως τον τελικό, καθώς προέχει το πρωτάθλημα

Ο δεξιός μπακ της ΑΕΚ, Ροντρίγκο Γκάλο, σε δηλώσεις του μετά την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν απόλυτα προσγειωμένος καθώς τόνισε ότι όλη η προσοχή των Κιτρινόμαυρων στρέφεται πια στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στον Λεβαδειακό (22/04, 19:00).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο  31χρονος άσος στην κάμερα του Cosmote Sport TV:

«Είναι αλήθεια ότι θέλαμε μια πιο εύκολη νίκη, όσο δεν ερχόταν το γκολ προσπαθούσαμε περισσότερο, στο τέλος ευτυχώς τα καταφέραμε, μπήκε το γκολ. Θέλαμε οπωσδήποτε να είμαστε στον τελικό, όμως τώρα ξεχνάμε το Κύπελλο γιατί έχουμε ένα σημαντικό ματς μπροστά μας, την Κυριακή με τον Λεβαδειακό, προκειμένου να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Δύσκολο παιχνίδι θα είναι με τον ΠΑΟΚ, δύο πολύ δυνατές ομάδες, να είμαστε απολύτως συγκεντρωμένοι γιατί θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Όμως τώρα πρέπει να σκεφτούμε το παιχνίδι πρωταθλήματος που έχουμε μπροστά μας ώστε να το κατακτήσουμε και μετά ναι, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τον τελικό Κυπέλλου. Η ΑΕΚ μετά την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία μεγαλώνει και βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα και στο Κύπελλο, τα έχουμε δώσει όλα. Η φετινή χρονιά είναι πάρα πολύ καλή για την ΑΕΚ και ναι, μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ