Χιμένεθ : «Είμαστε… κλέφτες ονείρων»

Χιμένεθ : «Είμαστε… κλέφτες ονείρων»

Ο Χιμένεθ έδωσε το "παρών" στη συνέντευξη Τύπου και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος με το ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του τόσο στο ματς με τη Λάρισα, όσο και συνολικά στη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μανόλο Χιμένεθ υποστήριξε πως η ομάδα του είναι… κλέφτρα αφού παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη αγωνιζόμενη στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα τόνισε πως τύχη έχουν όσοι δουλεύουν σκληρά.

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της Ένωσης:

Για τη σύγκριση μεταξύ των γκολ από Μίτσελ και Λάζαρο ανέφερε: «Η αλήθεια είναι ότι και τα δύο γκολ ήταν πολύ σημαντικά. Δύο πολύ σημαντικά ματς. Είμαι πολύ περήφανος για την προσπάθεια που κάναμε και ανεξαρτήτως αποτελέσματος θα έδινα συγχαρητήρια. Αποδείξαμε ότι δεν παρατάμε κανένα παιχνίδι. Θα ήθελα να πω η ΑΕΛ όπως στήθηκε σήμερα ήταν μία ομάδα πολύ άξια να βρεθεί στα ημιτελικά. Το σύστημα του αντίπαλου προπονητή ήταν πολύ καλό και θέλω να τον συγχαρώ».

Για τα συναισθήματα του για τον τελικό με τον ΠΑΟΚ: «Θα πρέπει να αφήσουμε τον τελικό μέχρι τις 12/5. Μπροστά μας έχουμε σημαντικά παιχνίδια. Με μία νίκη ή έναν βαθμό θα στεφθούμε πρωταθλητές. Να ακουστεί από τον κόσμο το ΑΕΚάρα και είναι σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Το σίγουρο είναι ότι αν ο κόσμος γεμίσει το ΟΑΚΑ θα είναι πιο εύκολο. Παίζουμε απέναντι στον Λεβαδειακό που δεν μας χαρίσει τίποτα. Πρέπει να κάνουμε το παν για να είμαστε πρωταθλητές».

Για το γεγονός ότι κάποιοι χαρακτηρίζουν την ΑΕΚ… κλέφτη: «Νομίζω ότι είμαστε κλέφτες ονείρων γιατί παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος στην Ελλάδα. Κάναμε περήφανη την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη. Όλους τους βαθμούς που έχει η ομάδα τους έχουμε πάρει στο γήπεδο».

Για το ματς κόντρα στον Λεβαδειακό: «Δεν θα επιστρέψω οι ποδοσφαιριστές μου να αποπροσανατολιστούν. Αυτό το ρόστερ έχει δώσει τεράστια μάχη για να είναι ανάμεσα στους πολύ δυνατούς σε τρεις διοργανώσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χάσαμε σημαντικούς παίκτες μέσα στην ομάδα».

Ερωτώμενος για τον αν αμφέβαλε ποτέ για την πρόκριση: «Δεν έχασα την πίστη μου ότι θα τα καταφέρουμε. Αν δεν κάναμε τόσες ευκαιρίες ήταν επειδή ήταν καλά στημένη η ΑΕΛ. Σε κάθε αλλαγή που έκανα είχα πίστη ότι θα βγει. Είχα τέσσερις επιθετικούς στο τέλος και τον Μασούντ επιτελικό. Ο Σιμόες σχεδόν νεκρό από το τρέξιμο αλλά και δύο μπακ πολύ χρήσιμα. Αυτό δείχνει ότι κανείς δεν τα παράτησε ως το τέλος».

Για το αν παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη: «Σημειώστε την φράση που θα σας πω. Στην ζωή όσο δουλεύεις, τόσο περισσότερη τύχη έχεις».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ