ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 προ ημερών τον Άρη στο Καραϊσκάκη, για τη Σούπερ Λιγκ, με το γκολ του Γιώργου Μασούρα στο 46’ και παρέμεινε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Λίγο μετά την είσοδό του, ο Έλληνας εξτρέμ, από ασίστ του Χάμες Ροντρίγκες, ήταν εκείνος που έκρινε την αναμέτρηση. Ήταν η 4η διαδοχική νίκη του στο πρωτάθλημα, μιας και μετά το 2-2 με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ακολούθησαν το 5-0 επί του Αστέρα Τρίπολης, το 2-0 επί του Ιωνικού και το 4-0 επί του Βόλου. Αυτή τη φορά οι δύο ομάδες μονομαχούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με την αναμέτρηση να είναι διαφορετική. Θέλει και προσοχή, όμως, ενόψει και του δεύτερου αγώνα στη Θεσσαλονίκη σε μία εβδομάδα.

Ο Άρης θέλει να πάρει αποτέλεσμα στον Πειραιά, αλλά ξέρει ότι πρέπει να κάνει ακόμη καλύτερα όσα έκανε το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Στάθηκε καλά στο πρώτο ημίχρονο, το πάλεψε και στο δεύτερο, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασικές ευκαιρίες και έτσι έφυγε με άδεια χέρια. Τώρα, θέλει να πάρει αποτέλεσμα και ξέρει τις δυσκολίες. Το Κύπελλο δείχνει να είναι ένας από τους βασικούς του στόχους και θέλει να φτάσει μακριά. Θα πρέπει να κάνει υπερβάσεις, όμως. Είχαν προηγηθεί οι νίκες με 1-0 επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο Ελλάδας (μετά το 2-1 στη Λιβαδειά) και το 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.

Η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 της Τετάρτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ Live StreamingΛινκς για το παιχνίδι…

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ