Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Βαλμπουενά και εκπλήξεις ο Μίτσελ

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού: Βαλμπουενά και εκπλήξεις ο Μίτσελ

Το είπε και το έκανε ο Μίτσελ. Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού.

Με τον Ματιέ Βαλμπουενά πίσω από τον Σεντρίκ Μπακαμπού και αρκετές αλλαγές παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου με τον Αρη (19:30).

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ξεκινάει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1, έχοντας τον Τζολάκη μπροστά από τα δοκάρια και τους Ροντινέι, Σωκράτη, Ντόι και Βρουσάι στην τετράδα της άμυνας. Οι Σαμασέκου και Εμβιλά θα είναι στα χαφ, με τους Μασούρα και Μπιέλ στα δύο άκρα και τον Βαλμπουενά πίσω από τον Μπακαμπού.

Διαβάστε επίσης: Στο Καραϊσκάκη ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ!

Η 11άδα του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης»: Τζολάκης, Ροντινέι, Σωκράτης, Ντόι, Βρουσάι, Σαμασέκου, Εμβιλά, Μασούρας, Μπιέλ, Βαλμπουενά και Μπακαμπού.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-0, χάρη στο γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ όποια ομάδα προκριθεί στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ, που έχει μετατρέψει σε τυπική διαδικασία τη ρεβάνς με τον Πανσερραϊκό.

Δείτε την 11άδα του Ολυμπιακού:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ