Λουτσέσκου: «Η διαιτησία υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι του Παναθηναϊκού – Ήθελαν εκδίκηση αλλά…»

Λουτσέσκου: «Η διαιτησία υποστήριξε το σκληρό παιχνίδι του Παναθηναϊκού – Ήθελαν εκδίκηση αλλά…»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη νοοτροπία που είχαν οι παίκτες του στο ματς, ενώ εξέφρασε και παράπονα για τη διαιτησία.

Παράπονα για τη διαιτησία του ρέφερι Πέτρι Βιλγιάνεν εξέφρασε στην Cosmote TV ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό όπου στάθηκε επίσης στη νοοτροπία των παικτών του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Το συγκλονιστικό μήνυμα του Γαβαλά για το χυδαίο πανό στο «Κλ. Βικελίδης» (pic)

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οι δύο προηγούμενες νίκες μεγάλωσαν τη δίψα του Παναθηναϊκού να πάρει κάτι από το σημερινό ματς. Όμως οι παίκτες μου έδειξαν τεράστια νοοτροπία. Πάλεψαν. Δεν είναι εύκολο μετά από δύο τέτοιες νίκες να έρχεσαι συγκεντρωμένος να τα δίνεις όλα.

Πρέπει να σταθώ όμως σε κάτι. Η επιθετικότητα των παικτών του Παναθηναϊκού υποστηρίχτηκε από τη διαιτησία, όπως γίνεται πάντα όταν παίζουμε κόντρα σε αθηναϊκές ομάδες. Η αποβολή του Κουρμπέλη ήταν ξεκάθαρη. Θα μιλούσαμε για άλλο ματς.

Δεν τιμωρήθηκε καμία προσπάθειά τους που πήγαινε πέρα από το επιτρεπόμενο όριο. Ένας ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο μπορεί να αισθανθεί πολύ καλά όταν τον χτυπάνε συνεχώς, αλλά αυτό μένει ατιμώρητο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ