ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Υπάρχει και αυτός ο τελικός Κυπέλλου (pics)

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ : Υπάρχει και αυτός ο τελικός Κυπέλλου (pics)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα τεθούν αντιμέτωποι στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά, μετά τα περσινά έκτροπα οι υποστηρικτές και των δύο ομάδων μας έβαλαν από τώρα στους ρυθμούς αυτής της αναμέτρησης.

Είθισται ένας ποδοσφαιρικός αγώνα να είναι γιορτή. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην συντριπτική πλειοψηφία των αγώνων, στις περισσότερες χώρες ανά την υφήλιο. Στην Ελλάδα όμως δεν είναι λίγες οι φορές που κάποιο παιχνίδι από γιορτή, έχει μετατραπεί σε τραγωδία.

Πέρυσι, για παράδειγμα, στον Βόλο ο τελικός του Κυπέλλου έγινε πρώτο θέμα σε όλη την Ευρώπη, όχι για τα γκολ ή το θέαμα υψηλού επιπέδου. Αλλά για τα σοβαρά επεισόδια ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ και εκείνους του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Μια πραγματική μάχη, σώμα με σώμα.

Το ζευγάρι του τελικού και φέτος είναι το ίδιο. Το μόνο που αλλάζει; Η τοποθεσία. Από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο ΟΑΚΑ. Οι υποστηρικτές της Ένωσης, αλλά και αυτοί του Δικέφαλου του Βορρά, ξεκίνησαν ήδη έναν «πόλεμο». Διαδικτυακό αυτή τη φορά. Έναν «πόλεμο» χιούμορ, ατάκας και εικόνας με κύριο εκφραστή φυσικά τα social media.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ