Κρέσπο : «Στον τελικό έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος»

Κρέσπο : «Στον τελικό έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε ποιος είναι καλύτερος»

Σε δηλώσεις του ο Άνχελ Κρέσπο τόνισε μεταξύ άλλων ότι ο ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να δείξει ποια είναι η καλύτερη ομάδα.

Ο Άνχελ Κρέσπο μίλησε στην εφημερίδα Real News για τη συμμετοχή του ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο την ΑΕΚ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Ο άσος του δικεφάλου του Βορρά έκανε λόγο για ευκαιρία της ομάδας του να δείξει στον τελικό ποιος είναι ο καλύτερος γενικότερα, παρά τα όσα έχουν συμβεί φέτος στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Πιστεύω ότι είναι πολύ σημαντικό το γεγονός πως βρισκόμαστε και πάλι σε έναν τελικό Κυπέλλου και είναι ιδιαίτερη η χαρά και για μένα, που μέσα σε δύο χρόνια θα διεκδικήσω και πάλι το τρόπαιο. Θεωρώ ότι δικαιούμασταν απόλυτα τη δυνατότητα να υπερασπιστούμε τον τίτλο που κατακτήσαμε πέρυσι και θα δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για να τον φέρουμε και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για να ζήσουμε αντίστοιχες σκηνές με τις περσινές».

Για το αν θα είναι μία ευκαιρία για απαντήσεις: «Δεδομένα, ο πρωταρχικός μας στόχος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς από την πλευρά μας κάναμε ό,τι μπορούσαμε για να τον πετύχουμε μέσα στο γήπεδο. Μετά από όσα έχουν γίνει, όμως, στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλους τους αγώνες που έχουμε μπροστά μας και στο τέλος να δούμε τι θα έχουμε καταφέρει. Πιστεύω ότι ένας τίτλος είναι πάντα σημαντικός, όπως θα είναι σημαντικό να προσθέσουμε έναν ακόμη Κύπελλο στην τροπαιοθήκη του ΠΑΟΚ. Στον τελικό θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και πάλι ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα, παρά τα όσα έχουν γίνει στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ