Αδιόρθωτος και προκλητικός Λουτσέσκου ακόμα και μετά από 5-1: «Είχαμε ένα καθαρό πέναλτι και δεν το τσέκαραν καν» (vid)

Αδιόρθωτος και προκλητικός Λουτσέσκου ακόμα και μετά από 5-1: «Είχαμε ένα καθαρό πέναλτι και δεν το τσέκαραν καν» (vid)

Για ακόμη μία φορά ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε σόου μπροστά στις κάμερες. Ακόμα και μετά από ένα παιχνίδι που η ομάδα του νίκησε με 5-1.

Ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός στη Λαμία όπου διέλυσε με 5-1 την τοπική ομάδα και ουσιαστικά έκλεισε από σήμερα θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

Για ένα ακόμη ματς όμως, ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατάφερε να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με την προκλητική του συμπεριφορά και τις δηλώσεις του.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Τι έγινε με Χάμες στον Ρέντη – Καλύτερα ο Γκάρι

Ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε παράπονα πάλι για τη διαιτησία, με αναφορές στις ομάδες της Αθήνας ενώ εκνεύρισε τους οπαδούς της Λαμίας οι οποίοι τον έβρισαν κι εκείνος απάντησε κάνοντάς τους νόημα να πάνε για ύπνο.

Όσα είπε ο Λουτσέσκου:

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι, αλλά είναι απίστευτο πώς λειτούργησε το VAR πάλι. Είχαμε ένα καθαρό πέναλτι και δεν το τσέκαραν καν. Πραγματικά πρέπει να σταματήσει αυτό, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πράγμα. Η ομάδα είναι σε καλό σημείο και πρέπει να συνεχίσουμε.

Σκεφτείτε τι θα γινόταν αν γινόταν κάτι τέτοιο για τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό ή την ΑΕΚ! Νιώθουμε πως μας αδικούν απόλυτα. Κι εγώ το VAR έχει τεράστιο αρνητικό ρόλο. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν απέναντί μας. Όλα αυτά είναι σκόπιμα. Μας φέρνουν τρομερή σύγχυση Εμείς όμως πάμε και παλεύουμε με τα όπλα μας μέσα στο γήπεδο και πάμε παιχνίδι με παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ