Την Τετάρτη η πρώτη σύσκεψη του τελικού

Την Τετάρτη η πρώτη σύσκεψη του τελικού

Στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της ΕΠΟ θα βρεθούν το πρωί της Τετάρτης υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συζητήσουν για τα μέτρα τάξης του τελικού.

Σε δύο ημέρες θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ η πρώτη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του μεγάλου τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αυτή θα είναι και η πρώτη συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων, μετά τη διαμάχη που είχαν στις δικαστικές αίθουσες και την απόφαση Σκουτέρη να απορρίψει το αίτημα του Δικεφάλου του Βορρά και σίγουρα το κλίμα θα είναι λίγο τεταμένο.

Εκτός από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων και της ΕΠΟ θα βρίσκονται στις συζητήσεις και η διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου και φυσικά οι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας που θα είναι επιφορτισμένοι με τα μέτρα τάξης του αγώνα, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς.

Ένα κρίσιμο σημείο, ίσως και το πιο σημαντικό για το οποίο αναμένεται να παρθούν αποφάσεις από την πρώτη σύσκεψη, είναι τα εισιτήρια που θα μοιραστούν στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Όπως έχουμε αναφέρει από το «to10.gr», οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια για να πάρουν όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό εισιτηρίων, ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. θα έχει την δική της άποψη βάσει των κερκίδων που θα θέλει να μείνουν κενές και του γενικότερου σχεδιασμού της.

Οι οπαδοί τους ΠΑΟΚ θα καταλάβουν τις θύρες: 11Β, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21 και 22, όπως ακριβώς είχε γίνει και το 2014 στον τελικό με τον Παναθηναϊκό. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσουν ο αντιπρόεδρος της Μάκης Γκαγκάτσης, ο υπεύθυνος ασφαλείας Ηλίας Γεροντίδης και ο διευθυντής επικοινωνίας Κυριάκος Κυριάκος.

Να θυμίσουμε πως «μάτια» στον τελικό θα υπάρχουν και από FIFA-UEFA, αφού όλοι αντιλαμβάνονται ότι αν ο τελικός δεν πάει καλά οργανωτικά, η θέση της χώρας μας θα επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ