Τα βλέμματα στο Φάληρο για το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Τα βλέμματα στο Φάληρο για το πρώτο εισιτήριο του τελικού

Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για μια θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ωρα… Κυπέλλου (19:30 COSMOTE SPORT 4 HD) για Ολυμπιακό και ΑΕΚ!

Η ομάδα του Ζοζέ Ανιγκό υποδέχεται τους «κιτρινόμαυρους» στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς του 3-0 της «Αγιά Σοφιάς». Η Ενωση έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό του θεσμού, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στο αποψινό ματς του Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης: Από τα γκολπόστ στα κάγκελα ο Κλέιμαν: Ποινική δίωξη για βιασμό ανήλικης και ναρκωτικά, τι λέει ο ίδιος

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από την ήττα στη Λεωφόρο και θέλει να βγάλει αντίδραση μπροστά στους οπαδούς του, που αναμένεται να γεμίσουν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Από την άλλη, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και κατηφορίζει στο Φάληρο για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά, ο Ζοζέ Ανιγκό δε θα έχει στη διάθεσή του τον Χάμες Ροντρίγκες. Εκτός είναι και ο Ρέτσος, ενώ στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Χάμες Ροντρίγκες.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Αλμέιδα… πονοκεφαλιάζει. Νοκ άουτ βρίσκονται οι Σέρχιο Αραούχο, Σιντιμπέ, Αμραμπατ, ενώ εκτός έμεινε και ο Τζαβέλλας. Αντίθετα, παρών φώναξε ο Αρολντ Μουκουντί.

Θυμίζουμε, πως διαιτητής του ημιτελικού είναι ο Αζέρος Αλιγιάρ Αγκάγεφ. Ο ορισμός του οποίου προκάλεσε την… έκρηξη του Ολυμπιακού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ