Πινέδα: «Ο Αλμέιδα είναι χαρούμενος σήμερα – Ξέρω πως θέλει να κερδίσει τίτλους»

Πινέδα: «Ο Αλμέιδα είναι χαρούμενος σήμερα – Ξέρω πως θέλει να κερδίσει τίτλους»

Για την πρόκριση της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού μίλησε ο Ορμπελίν Πινέδα που για ακόμη μία φορά αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της στο Καραϊσκάκη σφραγίζοντας την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, με τον Ορμπελίν Πινέδα να εμφανίζεται μετρημένος στις δηλώσεις του μετά το ματς.

O Mεξικανός αναφέρθηκε επίσης με πολύ καλά λόγια στον Ματίας Αλμέιδα και στη δουλειά που έχει κάνει στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΚ – Χάποελ Ιερουσαλήμ 94-78: «Πάτησε» τους Ισραηλινούς η Ένωση και έχει μια ακόμα ευκαιρία (vid)

Όσα είπε ο Πινέδα στην Cosmote TV:

«Σήμερα είχαμε στο μυαλό μας ό,τι έπρεπε να κάνουμε. Είχαμε να ακολουθήσουμε όσα μας είπε ο προπονητής, το κάναμε σε σημαντικό βαθμό. Σε δυο ματς Κυπέλλου, σημασία έχει η ομάδα που θα βάλει τα περισσότερα γκολ. Το κάναμε και μπορούμε να το διασκεδάσουμε απόψε και από αύριο να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι.

Αυτό που λέγαμε είναι ότι ο καθένας μπορεί να δώσει κάτι παραπάνω. Ξέραμε ότι το παιχνίδι και ο αντίπαλος ήταν δύσκολος. Κυρίως στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου τα καταφέραμε καλά. Είμαστε χαρούμενοι για την προσπάθεια. Ο προπονητής είναι χαρούμενος».

Για την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα και σε τελικό. Αν… ανοίγει η όρεξη;

«Αυτό που ξέρω είναι πως δεν έχουμε κερδίσει τίποτα. Είμαι θετικός άνθρωπος και διασκεδάζω με αυτό που κάνω. Ξέρω πως σκέφτεται ο Αλμέιδα, με ξέρει από μικρό, έχουμε μία μακρά σχέση, ξέρω πως θέλει να κερδίσει τίτλους. Προσπαθεί να μας το μεταδώσει αυτό σε όλους τους παίκτες και εμένα με αγγίζει, αλλά επαναλαμβάνω, δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ