Βόκολος: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί – Έχουμε τέσσερις τελικούς μπροστά μας»

Βόκολος: «Ήμασταν ανταγωνιστικοί – Έχουμε τέσσερις τελικούς μπροστά μας»

Ο Λεωνίδας Βίκολος μίλησε για την ισοπαλία που απέσπασε η Λαμία από τον ΠΑΟΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου και τόνισε πως η ομάδα του πήρε αυτοπεποίθηση χρήσιμη για τα ματς των playouts.

Η Λαμία ολοκλήρωσε την παρουσία της στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος με την ισοπαλία στην Τούμπα για τον δεύτερο ημιτελικό απέναντι στον ΠΑΟΚ, μετά και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος σχολίασε το αποτέλεσμα για την ομάδα του και τόνισε πως το σημαντικό είναι ότι αυτό τους έδωσε αυτοπεποίθηση για τα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια-τελικούς για τα playouts της Super League στη μάχη που δίνει η ομάδα για τη σωτηρία.

Διαβάστε επίσης: Η αλήθεια για τον Χάμες

Όσα είπε ο Βόκολος στην Cosmote TV:

«Για εμάς το σημαντικό είναι τα τέσσερα παιχνίδια που απομένουν για τα πλέι άουτ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι το σημερινό. Είμαι χαρούμενος γιατί παίξαμε ένα ξεχωριστό παιχνίδι χωρίς να έχουμε στο μυαλό μας το πρώτο παιχνίδι στη Λαμία.

Ήμασταν ανταγωνιστικοί και καταφέραμε να πάρουμε ένα αποτέλεσμα αυτοπεποίθησης που θα μας χρησιμεύσει στη συνέχεια και στους τέσσερις τελικούς που έχουμε μπροστά μας για τα πλέι άουτ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ