Κοροβέσης: «Θέλω να πάρει ξανά το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Κοροβέσης: «Θέλω να πάρει ξανά το Κύπελλο ο ΠΑΟΚ»

Ο Νίκος Κοροβέσης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνίστηκε και στον ΠΑΟΚ μίλησε για τον τελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ και δεν έκρυψε ότι θέλει ο Δικέφαλος του Βορρά να κατακτήσει ξανά το τρόπαιο.

Ο Νίκος Κοροβέσης μίλησε για τον τελικό κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, για τον Δικέφαλο όπου αγωνίστηκε τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και για τους Χαρίση και Μαυροπάνο.

Σε δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis 95.5» αρχικά αναφέρθηκε στον φετινό τελικό του Κυπέλλου μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ: «Ο ΠΑΟΚ είναι βελτιωμένος, είναι μια ομάδα δεμένη. Ο τελικός είναι αμφίρροπος γιατί και οι δύο ομάδες θέλουν να αποδείξουν πολλά πράγματα. Ελπίζω να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος. Θέλω να το πάρει ο ΠΑΟΚ! Μακάρι να πάρουν ξανά το Κύπελλο στην Τούμπα».

Για το εάν μιλάμε με τους πρώην συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ: «Ναι εννοείται, σχεδόν κάθε μέρα».

Για τον Χαρίση με τον οποίο είχαν πάει πακέτο από τα Γιάννινα στον ΠΑΟΚ είπε: «Μιλάμε πολύ. Αυτός ανήκει ακόμη στον ΠΑΟΚ. Φέτος έχει κάνει πολύ καλή χρονιά στο Βέλγιο και χαίρομαι γι’ αυτόν. Δικαιούται να επιστρέψει και του αξίζει μια θέση στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ. Θα γυρίσει, θα παλέψει και θα τα καταφέρει».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ τόνισε: «Βγάζει μεγάλη μαχητικότητα. Είναι μια ομάδα σκληρή, δε χάνει καθόλου, έχει βρει συνοχή. Είναι δύσκολο να δεχθεί γκολ και έχει έναν τερματοφύλακα τρομερό. Έχει βρει τον κορμό που έλειπε τόσα χρόνια».

Για τον Μαυροπάνο είπε: « Ήταν πολύ καλός, δε φάνηκε ότι έκανε ντεμπούτο στην Άρσεναλ. Σίγουρα σε βοηθούν οι συμπαίκτες σε αυτό το επίπεδο αλλά όταν έχει να μαρκάρεις τέτοιους παίκτες πρέπει να το έχεις. Το παιδί φαινόταν ότι έχει στοιχεία που μπορεί να εξελιχθούν. Δεν πίστευα ότι θα εξελιχθεί τόσο αλλά έβλεπες ότι είχε στοιχεία που μπορούσαν να βελτιωθούν και στον ΠΑΣ έδειξε ότι μπορεί να στηριχθεί η ομάδα πάνω του. Έτσι και έγινε. Παίζει ρόλο και ο χαρακτήρας του είναι συνεσταλμένος, δουλευταράς και το κεφάλι κάτω και δουλειά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ