Στην ΕΠΟ σκέφτονται να αφήσουν τον Σαββίδη να δει τον τελικό, η FIFA και η UEFA τι θα πουν;

Στην ΕΠΟ σκέφτονται να αφήσουν τον Σαββίδη να δει τον τελικό, η FIFA και η UEFA τι θα πουν;

Ο Ιβάν Σαββίδης αν και τιμωρημένος, τελεσίδικα πλέον, με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για το ντου με το όπλο στη ζώνη, στον αγώνα του ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να βρεθεί στο ΟΑΚΑ με τις… πλάτες του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο πρώην ισχυρός νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ Θόδωρος Κουρίδης ενδέχεται να… ανοίξει τις πόρτες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει ο τιμωρημένος Ιβάν Σαββίδης τον τελικό του κυπέλλου ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ζήτησε διευκρινήσεις για την τιμωρία, η Super League παρέπεμψε το θέμα στην ΕΠΟ που φέρεται να πατάει σε γνωμοδότηση του πρώην νομικού της Θόδωρου Κουρίδη, σύμφωνα με την οποία εάν ο πρόεδρος ή ο διευθύνων σύμβουλος μίας ΠΑΕ τιμωρηθεί με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα, δεν μπορεί να βρίσκεται στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια, έχει όμως, το δικαίωμα να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας τους από τα επίσημα. Λες και τα επίσημα δεν είναι μέρος του γηπέδου…

Στην ΕΠΟ λοιπόν, σκέφτονται να δώσουν διαπίστευση στον Ιβάν Σαββίδη προκειμένου να δει από σουίτα του ΟΑΚΑ τον τελικό της 12ης Μαϊου. Και φυσικά, η συγκεκριμένη ενέργεια θα αποτελέσει δεδικασμένο για να παρακολουθεί τους αγώνες του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τη νέα περίοδο από τη σουίτα, σα να μην συμβαίνει τίποτα. Από την ίδια σουίτα που έφυγε με το όπλο στη θήκη για να μπουκάρει στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Το θέμα της παρουσίας του Ιβάν Σαββίδη στον τελικό του Κυπέλλου είναι πολύ σοβαρό.

Πίσω από την πρόθεση της ΕΠΟ, κατά άλλους ειλλημένη απόφαση, είναι ο «δικος μας άνθρωπος» Βαγγέλης Γραμμένος.

Η ενέργεια του όμως, είναι βόμβα για τον κίνδυνο του Grexit! Oι εισηγήσεις ήταν όλες αρνητικές, δεν έχει ερωτηθεί κανένα μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής και σύμφωνα με πληροφορίες. ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στηρίχτηκε σε μία γνωμοδότηση πέντε λέξεων.

Το θέμα είναι ποια θα είναι η εντύπωση των ανθρώπων FIFA και UEFA που θα είναι με επίσημη ιδιότητα στον τελικό, όταν θα δουν δίπλα τους ένα παράγοντα που έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο και όχι στον αγωνιστικό χώρο, για τρία χρόνια.

Επίσης, ποια είναι η άποψη του υφυπουργού Αθλητισμού Γιώργου Βασιλειάδη; Προτίθεται να παραστεί στον τελικό και να καθίσει ανάμεσα στον τιμωρημένο πρόεδρο του ΠΑΟΚ και τον ομόλογο του της ΑΕΚ κ. Ασλανίδη;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ