Έρχεται… ταλαιπωρία για τους ΠΑΟΚτσήδες

Έρχεται… ταλαιπωρία για τους ΠΑΟΚτσήδες

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία θα ζητήσει η μετακίνηση των οπαδών του ΠΑΟΚ να γίνει ξημερώματα Σαββάτου (12/5) προκειμένου να είναι στις 15:00 στην περιοχή των Αφιδνών για να αρχίσει η κάθοδος για το ΟΑΚΑ.

Η Ελληνική Αστυνομία θα εφαρμόσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το πλάνο που είχε εκπονήσει για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό το 2014, σε ότι έχει να κάνει με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως όσοι μετακινηθούν με λεωφορεία, βανάκια και ιδιωτικά αυτοκίνητα θα πρέπει να το κάνουν ξημερώματα Σαββάτου προκειμένου στις 15:00 να ξεκινήσει η διαδικασία καθόδου για το ΟΑΚΑ. Αν περάσει αυτό τότε οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα ταλαιπωρηθούν ιδιαίτερα καθώς θα βρίσκονται στους δρόμους για τουλάχιστον 15 ώρες. Οι οπαδοί, αλλά και ο επίσημος ΠΑΟΚ αναμένεται να αντιδράσουν έντονα στην Αστυνομία για το σχέδιο που θέλει να περάσει ενόψει του τελικού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασίας για την κάθοδο των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στην Αθήνα συνεχίζεται. Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να οριστικοποιηθεί ο ακριβής αριθμός των λεωφορείων που θα ναυλωθούν.  Οι εκπρόσωποι των οργανωμένων οπαδών εικάζουν, πως για την μετακίνηση των φιλάθλων, απαιτούνται κοντά στα 270 με 280 λεωφορεία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ