Έρχονται οπαδοί της Παρτιζάν στον τελικό του ΟΑΚΑ!

Έρχονται οπαδοί της Παρτιζάν στον τελικό του ΟΑΚΑ!

Σύμφωνα με αποκαλύψεις τηλεοπτικής εκπομπής, ερευνάται από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το ενδεχόμενο καθόδου Σέρβων οπαδών για να συμμετάσχουν σε επεισόδια κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος ΑΕΚ – ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε η εκπομπή «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ», υπάρχουν στοιχεία που αναφέρουν πως περίπου 50 Σέρβοι οπαδοί της Παρτιζάν Βελιγραδίου, θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον τελικό Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έχοντας μάλιστα στην κατοχή τους εισιτήρια για την αναμέτρηση και όντας έτοιμοι να εμπλακούν σε επεισόδια. Να υπενθυμίσουμε άλλωστε πως ΠΑΟΚ και Παρτιζάν είναι αδελφοποιημένα σωματεία και πως παρόμοιες πληροφορίες υπήρχαν και στην αλήστου μνήμης περσινό τελικό του Βόλου.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η εισαγγελέας εφετών και επόπτρια της Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Βιργινία Σακελλαροπούλου, διαβίβασε τα εν λόγω στοιχεία, αλλά και μία επιστολή χωρίς αποστολέα, με πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο χούλιγκαν εισχωρούν στους κύκλους των οργανωμένων οπαδών των ομάδων.

Υπάρχουν οι πληροφορίες πως οι Σέρβοι θα μεταβούν σιδηροδρομικών αλλά και οδικώς στην Αθήνα και για αυτό η αστυνομία θα απαγορεύσει οποιαδήποτε μετακίνηση οπαδών την Παρασκευή, αφήνοντας περιθώριο για κάτι τέτοιο μόνο την ημέρα του αγώνα, δηλαδή το Σάββατο (12/5).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ