Κάμπος : «Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»

Κάμπος : «Δεν υπάρχει περιθώριο λάθους»

Ο άσος του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τελικό του Σαββάτου τονίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη δίψα από τον δικέφαλο του Βορρά για την κατάκτηση του τροπαίου.

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (12/5) για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο πλαίσιο της media day του δικεφάλου του Βορρά για το μεγάλο ματς, ο Τζάλμα Κάμπος έκανε δηλώσεις επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι δεν υπάρχει περιθώριο λάθους κόντρα στην Ένωση.

Ο Ανγκολέζος άσος μίλησε επίσης σχετικά με το πόσο θα επηρεάσει τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι ο τελικός θα διεξαχθεί στην έδρα της ΑΕΚ, αλλά και για τη δική του απόδοση τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικά:

Για την ιδιαίτερη ομιλία του Σαββίδη: «Ήταν μια συνηθισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο. Μας έδωσε συγχαρητήρια για ότι έχουμε κάνει φέτος. Σίγουρα είναι πιο ξεχωριστό λόγω του τελικού, αλλά γενικότερα συμβαίνει».

Για τον δεύτερο σερί τελικό, και αν υπάρχει η ίδια δίψα με πέρσι: «Ναι, σε κάθε διοργάνωση πάμε για να κερδίσουμε. Είναι κάτι που το αποδείξαμε στο πρωτάθλημα, και θα το αποδείξουμε και στον τελικό. Δεν έχει καμία διαφορά με πέρσι».

Για το αν μετράει η ψυχολογία ή η τακτική σε έναν τελικό «Είναι όλα μαζί. Είναι ένα παιχνίδι, δεν υπάρχει περιθώριο λάθους.Όλα μαζί παίζουν το ρόλο του. Ο στόχος είναι να κερδίσουμε με ένα γκολ διαφορά».


Για το παιχνίδι πρωταθλήματος με την ΑΕΚ: 
«Μιλήσαμε πολύ για αυτό. Ξέρουμε όλοι τι έγινε αλλά ο τελικός είναι διαφορετικό παιχνίδι. Δεν μπορούμε να διορθώσουμε ενδεχόμενο λάθος, όπως γίνεται στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος».

Για το ζευγάρι του τελικού: «Είναι δυο ανταγωνιστικές ομάδες. Παλέψαμε για το πρωτάθλημα, παλεύουμε τώρα για το κύπελλο. Εγώ δεν θέλω να μπω σε συγκρίσεις, εμείς κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι».

Για το ότι ο τελικός θα γίνει στην έδρα του αντιπάλου: «Δεν είναι δίκαιο, και ο καθένας μπορεί να καταλάβει το γιατί. Θα μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι στην Τούμπα. Αφού δεν μπορούμε να αλλάξουμε την έδρα του τελικού, θα μπούμε με την ίδια ψυχολογία για να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για την δική του κατάσταση: «Ο τραυματισμός μου πέρασε, είμαι καλά και είμαι έτοιμος για το παιχνίδι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ