Μαλεζάς : «Έξτρα κίνητρο να πάρουμε το κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου»

Μαλεζάς : «Έξτρα κίνητρο να πάρουμε το κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τελικό του Σαββάτου επισημαίνοντας μεταξύ άλλων ότι το να κατακτήσει η ομάδα το κύπελλο στο ΟΑΚΑ αποτελεί έξτρα κίνητρο για εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Ο Στέλιος Μαλεζάς πήρε τη σκυτάλη των δηλώσεων στο πλαίσιο της media day για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το Σάββατο 12 Μαΐου κόντρα στην ΑΕΚ. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τόνισε πως οι συμπαίκτες του κι εκείνος θα δώσουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Ακόμη, υπογράμμισε ότι αποτελεί έξτρα κίνητρο για τον δικέφαλο του βορρά να σηκώσει το κύπελλο μέσα στην έδρα της αντιπάλου του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον τελικό του Σαββάτου: «Όλη ομάδα είναι έτοιμη. Έχουμε το μυαλό μας εδώ και καιρό σε αυτό το παιχνίδι. Εύχομαι να είναι μία γιορτή και να το χαρούμε όλοι μας. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες, είναι όμως ένα παιχνίδι, δεν πρέπει να κοιτάμε τι έγινε, τι προηγήθηκε τίποτα. Είναι ένας τελικός. Πάμε να δώσουμε ό,τι έχουμε και να πάρουμε το Κύπελλο».


Για το αν υπάρχει το αίσθημα αδικίας στην ομάδα:
 «Υπάρχουν διάφορα συναισθήματα, είναι όμως όλα διαφορετικά, το μόνο που μας απασχολεί είναι πως θα επιτευχθεί ο στόχος μας».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Το σημαντικότερο είναι να πάρουμε το Κύπελλο. Θα το χαρεί πολύ αν κατακτήσουμε ένα ακόμα τρόπαιο».

Για το ότι ο τελικός γίνεται στην έδρα του αντιπάλου: «Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα της, αυτό από μόνο του είναι αβαντάζ. Για μας είναι ένα έξτρα κίνητρο να πάρουμε το κύπελλο στην έδρα του αντιπάλου. Δεν κοιτάμε τις παραδόσεις, γιατί αυτές είναι για να σπάνε».

Για την περσινή κατάκτηση: «Εμείς θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη. Αν θα είναι το δεύτερο σερί, αν έχει ξαναγίνει στην ιστορία του ΠΑΟΚ και όλα αυτά δεν μας απασχολούν».

Τι θα παίξει ρόλο στον παιχνίδι: «Το πώς θα βρεθεί η κάθε ομάδα στο γήπεδο, θα παίξει ρόλο. Θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, να βελτιώσουμε τα ελαττώματα που είχαμε στα δύο παιχνίδια με την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα».

Τι θα έλεγε στους συμπαίκτες του: «Το σημαντικότερο είναι η νοητική προετοιμασία πριν τον αγώνα. Ολοι έχουμε την εμπειρία να ανταποκριθούμε στις καταστάσεις που θα υπάρξουν πριν και κατά την διάρκεια του τελικού».

Σάκχοφ: «Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το κύπελλο»


Ο διεθνής Ουκρανός μέσος του ΠΑΟΚ Ευγέν Σάκοφ ήταν ο τρίτος κατά σειρά παίκτης που μίλησε σήμερα όντας πιο λακωνικός των προηγούμενων. Πιο συγκεκριμένα είπε:

Για τα γκολ που έχει βάλει στο κύπελλο και αν ψάχνει ένα στον τελικό: «Το ποιος θα πάρει το Κύπελλο είναι το σημαντικό και όχι ποιος θα σκοράρει στον τελικό. Πρέπει να τα δώσουμε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος για να πάρουμε το Κύπελλο που το θέλουμε πολύ».

Για την επανάληψη του περσινού ζευγαριού: «Είναι ένας αγώνας επανάληψη του περσινού τελικού, ξέρουμε τι έγινε φέτος και θα δώσουμε όλοι το 100% για να κατακτήσουμε το κύπελλο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ