Χιμένεθ σε παίκτες : «Το μυαλό στο παιχνίδι μας, δεν μας έχουν κερδίσει φέτος»

Χιμένεθ σε παίκτες : «Το μυαλό στο παιχνίδι μας, δεν μας έχουν κερδίσει φέτος»

Τι είπε ο Ισπανός τεχνικός στους ποδοσφαιριστές του ενόψει τελικού.

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει φροντίσει να βάλει τους παίκτες του σε κλίμα τελικού από τη Δευτέρα. Υπογραμμίζοντας συνεχώς προς τους Κιτρινόμαυρους την ανάγκη να μείνουν πίσω οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και οι παίκτες του να τα δώσουν όλα για το κύπελλο. Προκειμένου να κλείσουν τη σεζόν με νταμπλ.

Χθες, ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός προχώρησε και στο… προκείμενο. Αναλύοντας στους ποδοσφαιριστές του τον τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΟΚ και παράλληλα το πώς θα πρέπει να προσεγγίσουν εκείνοι το ματς. Μάλιστα, το τελευταίο κομμάτι ήταν εκείνο που απασχόλησε περισσότερο τον Χιμένεθ, ο οποίος επισήμανε στους παίκτες του πως δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τις νίκες που έχει καταγράψει το τελευταίο διάστημα η ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Ανδαλουσιανός προπονητής είπε στους παίκτες του πως αυτό που προέχει είναι να μείνουν προσηλωμένοι στο δικό τους αγωνιστικό πλάνο, προκειμένου να παραμείνουν αήττητοι στα φετινά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ.

«Μπορεί να έχει φανεί πως ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, όμως εμείς δεν πρέπει να επηρεαστούμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι μας. Ξέρουμε ποιες είναι οι δυνατότητές μας και θα πούμε και για εκείνα που πρέπει να προσέξουμε. Όμως το βασικό είναι να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι. Έτσι κάναμε και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας με τον ΠΑΟΚ και δεν πρέπει να ξεχνάτε πως δεν μας κέρδισαν! Αυτό θα γίνει τώρα, αρκεί να παρουσιαστούμε όπως πρέπει», σημείωσε μεταξύ άλλων στους παίκτες του ο Χιμένεθ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ