Καραπαπάς : «Αποδείξατε πόσο δίκιο είχαμε για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα»

Καραπαπάς : «Αποδείξατε πόσο δίκιο είχαμε για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα»

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με καυστικό μήνυμα στο Facebook την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, σχολίασε με καυστικό μήνυμα στο Facebook, την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει ξένο διαιτητή στον τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

«Το Πρωτάθλημα «εξυγιάνθηκε», «εξομαλύνθηκε» και… όλα καλά αφού το έχασε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Ένα Πρωτάθλημα στο οποίο ακόμα και ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ αν έπαιρνε ότι έλεγαν οι κανονισμοί μέσα στο γήπεδο θα το κατακτούσε (όπως σωστά δήλωσε ο Σίλβιο Προτό) με δέκα βαθμούς διαφορά .
Ένα Πρωτάθλημα στο οποίο τα ντέρμπι κρίθηκαν με σκανδαλώδη σφυρίγματα εναντίον μας και σκανδαλώδη εύνοια υπερ των άλλων διεκδικητών.
Φωνάζαμε για τους διαιτητές, κάναμε λόγο για ξένους διαιτητές και κώφευαν.
Φωναζαμε για το ΣΤΗΣΙΜΟ εναντίον μας και όλοι κώφευαν.
Ο «δικός τους» Γραμμένος, ο Περέιρα, η «δική τους» ΚΕΔ, ο Βασιλειάδης που πανηγυρίζει με την ΑΕΚ το Κύπελλο Ευρωπαικών Βραχονησίδων μπάσκετ, που κατέκτησε, αλλά στους ευρωπαικούς τελικούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν εμφανίζεται. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ κώφευαν. Και τώρα ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ σε ένα ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΡΙΠΤΙΖ μας δικαιώνουν ορίζοντας ξένο διαιτητή στον τελικό Κυπέλλου.
Ευχαριστούμε πραγματικά που καταφέρατε να αποδείξετε με μια κίνηση πόσο δίκιο είχαμε για το πιο βρώμικο πρωτάθλημα όλων των εποχών.

ΥΓ.: Γιατί δεν παίρνουν τον Κοντονή που έχει εμπειρία σε ορισμούς διαιτητών σε τελικούς να τους πεί μια γνώμη;
ΥΓ.2: Διμοιρία των ΜΑΤ ανάμεσα σε δημοσιογράφους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έ; Κατά τα άλλα φταίω εγώ και το «κακό» Καραισκάκη…» αναφέρει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το μήνυμα του Κώστα Καραπαπά:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ