Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας»

Βιεϊρίνια: «Θέλουμε το Κύπελλο για τον κόσμο μας»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μίλησε για τον τελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ και τόνισε ότι οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για τον Ιβάν Σαββίδη και τον κόσμο τους.

Την επιθυμία του να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του τελικού του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

«Ηρθα για να κερδίσω τίτλους με την αγαπημένη μου ομάδα και δεν θέλω να αφήσω την ευκαιρία να πάει χαμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς, για τον κόσμο μας, τον πρόεδρό μας, τις οικογένειές μας και τον ΠΑΟΚ».

Παράλληλα, ο αρχηγός του Δικεφάλου τόνισε ότι η ομάδα του θα ήταν πρωταθλήτρια αν δεν της είχαν αφαιρέσει βαθμούς και κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του, χωρίς όμως να συμβεί το παραμικρό στις εξέδρες του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν αλλάζει κάτι στην ψυχολογία του ΠΑΟΚ: «Είναι ένας τελικός θέλουμε να κερδίσουμε. Εχουμε κάνει όλη την εβδομάδα αυτό που πρέπει για να κερδίσουμε»

Αν είναι πετυχημένη η χρονιά αν το κερδίσει το Κύπελλο: «Για μένα και για όλη την ομάδα, κάναμε αυτό που έπρεπε να κάνουμε. Τελειώσαμε με τους περισσότερους βαθμούς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το κύπελλο, έχουμε ένα καλό αντίπαλο και θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν με έναν τίτλο».

Για το γεγονός πως έχει την ευκαιρία να πάρει τίτλο με τον ΠΑΟΚ: «Αυτός ήταν ο σκοπός μου, ήρθα για να κερδίσω τίτλους με την αγαπημένη μου ομάδα. Αυτό θα το σκεφτώ μόλις κερδίσουμε το κύπελλο. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και για την σεζόν που κάναμε φέτος. Θέλω να τελειώσει με έναν τίτλο».

Για το γεγονός πως έχει κατακτήσει τίτλους, όχι όμως με τον ΠΑΟΚ: «Είναι διαφορετικό. Στο Euro έχεις μία χώρα πίσω σου, είσαι ένα μήνα με την Εθνική και δεν είσαι συνεχώς μαζί με τους συμπαίκτες σου. Για μένα τουλάχιστον είναι διαφορετικό. Παίζω με τον ΠΑΟΚ, είναι η ομάδα μου, δεν έχω κερδίσει τίτλο και δεν θέλω να αφήσω να πάει χαμένη η ευκαιρία».

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ και το πόσο έλειψε: «Νιώθαμε φέτος την τιμωρία. Εμείς πρέπει να σκεφτούμε μόνο το παιχνίδι, τους θέλουμε δίπλα μας παντού, όχι μόνο στον τελικό, αλλά και τη νέα σεζόν. Παίξαμε φέτος σε άδειο γήπεδο. Είμαστε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ποδοσφαίρου που παίξαμε χωρίς κόσμο μία χρονιά. Τους θέλουμε δίπλα μας, μόνο έτσι θα κερδίσουμε κάτι».

Για το τι του δίδαξε η φετινή χρονιά: «Έμαθα πολλά πράγματα. Έμαθα να μένω ήρεμος σε φάσεις που είναι δύσκολο. Αυτό που έγινε φέτος, μακάρι να μην γίνει ξανά τα επόμενα χρόνια. Δεν είναι ωραίο να νιώθεις πως κλέβουν πράγματα μέσα από τα χέρια σου. Αυτό θα μας κάνει πιο δυνατούς για τη νέα χρονιά»

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ: «Εχουμε δείξει όλη τη σεζόν ποιος είναι καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ θα ήταν πρωταθλητής αν δεν του έπαιρναν τους βαθμούς. Θέλουμε να κερδίσουμε για εμάς, για τον κόσμο μας, τον πρόεδρό μας, τις οικογένειές μας και τον ΠΑΟΚ».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ