«Φυλακή» το ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού (pics)

«Φυλακή» το ΟΑΚΑ ενόψει του τελικού (pics)

Συρματοπλέγματα στις τάφρους, κάγκελα και πλεξιγκλάς συνθέτουν το σκηνικό του ΟΑΚΑ που θα φιλοξενήσει αύριο (12/05) τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το «φάντασμα» του Grexit είναι πάνω από το κεφάλι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι αξιωματούχοι μπροστά στο μεγαλύτερο στοίχημα των τελευταίων ετών καλούνται να διοργανώσουν ένα τελικό Κυπέλλου που ουδεμία σχέση θα έχει με τον περυσινό. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έρχονται και πάλι αντιμέτωποι. Αυτή τη φορά στο ΟΑΚΑ. Η αστυνομία είναι στο πόδι. Τα μέτρα ασφαλείας αναμένονται δρακόντεια.

Το βράδυ της Πέμπτης (10/05) οπαδοί της ΑΕΚ προσπάθησαν να προσεγγίσουν τον σύνδεσμο του ΠΑΟΚ στην Ομόνοια, με τις αστυνομικές δυνάμεις να παρεμβαίνουν και να εμποδίζουν τελικά τη συνάντηση των δύο πλευρών. Την Παρασκευή (11/05) δεκάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκαν στο Σύνταγμα με κράνη και ρόπαλα, έγιναν όμως αντιληπτοί από την Αστυνομία και η ένταση εκτονώθηκε λίγη ώρα αργότερα.

Όσο πλησιάζει ο αγώνας, ο φόβος και η ανησυχία μεγαλώνουν. Στο ΟΑΚΑ πάντως γίνονται μετατροπές προκειμένου να αποφευχθούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό τα επεισόδια εντός γηπέδου και η είσοδος των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Όπως βλέπουμε στις κάτωθεν φωτογραφίες, τοποθετούνται συρματοπλέγματα στις τάφρους, κάγκελα, πλεξιγκλάς σε μια προσπάθεια να απομονωθούν οι θύρες, για να μην είναι εύκολη η μετακίνηση από τη μία στην άλλη. Σκηνές που από μόνες τους αμαυρώνουν την εικόνα ενός ποδοσφαιρικού γηπέδου αν και κρίνονται μάλλον απαραίτητες για το αυριανό ματς (12/05, 20:30).

Δείτε τις εικόνες:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ