Πρίγιοβιτς : «Να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο»

Πρίγιοβιτς : «Να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μίλησε για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στην ΑΕΚ και τόνισε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να τα δώσουν όλα και να κατακτήσουν το τρόπαιο.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πρέπει να κυριαρχήσουν στο γήπεδο και να κατακτήσουν το Κύπελλο Ελλάδος στον τελικό κόντρα στην ΑΕΚ, όπως δήλωσε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο Σέρβος επιθετικός τόνισε πως άπαντες στον Δικέφαλο του Βορρά είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο και θα κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να τον πετύχουν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πρίγιοβιτς στο match programme της ΕΠΟ:

«Ένας τελικός αποτελεί ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι από όλα τα υπόλοιπα, όσο κι αν έχει καθιερωθεί κάθε κρίσιμο ματς να το χαρακτηρίζουμε «τελικό». Κάθε κουβέντα που γίνεται σχετικά με το ποιος έχει ή δεν έχει έξτρα κίνητρο είναι άστοχη. Κρίνεται ένα τρόπαιο και οι δύο αντίπαλοι πρόκειται να δώσουν τα πάντα για να το κατακτήσουν.

Εμείς έχουμε αφήσει στην άκρη ό,τι συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν και είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στον στόχο, που δεν είναι άλλος από το να διατηρήσουμε τον τίτλο μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν ο ΠΑΟΚ έχει δείξει πως διαθέτει μια πολύ δυνατή και ποιοτική ομάδα, ένα δεμένο σύνολο που πάντα μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει ανεξαρτήτως αντιπάλου.

Θα προσπαθήσουμε, λοιπόν, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να παρουσιάσουμε τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν ως ομάδα, να κυριαρχήσουμε στο γήπεδο και να φέρουμε στη Θεσσαλονίκη το δεύτερο συνεχόμενο Κύπελλο.

Είναι κάτι που το θέλουμε πολύ. Θέλουμε να δώσουμε χαρά τόσο στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη και την οικογένειά του που μας στηρίζουν με κάθε τρόπο, όσο και στην ευρύτερη οικογένεια του ΠΑΟΚ, τον κόσμο, ο οποίος αυτή τη σεζόν δεν είχε πολλές ευκαιρίες να βρεθεί δίπλα μας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ