Τρεις ομάδες στον τελικό, με τα μάτια στον Αραούχο

Τρεις ομάδες στον τελικό, με τα μάτια στον Αραούχο

Σκάουτ από Γαλλία και Γερμανία στο ΟΑΚΑ για χάρη του Σέρχιο Αραούχο. Από τα πιο «καυτά» ονόματα επιθετικών στο… πρώτο στάδιο των μεταγραφών ο Αργεντινός φορ

Εντάξει δεν είναι ακριβώς και μια… κερκίδα. Ένας χώρος στα επίσημα του ΟΑΚΑ όμως θα είναι αφιερωμένος εξαιρετικά στον Σέρχιο Αραούχο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες σκάουτ από τη Γαλλία, αλλά και από την Γερμανία βρίσκονται στην Ελλάδα για τον αποψινό τελικό. Όχι φυσικά για να «απολαύσουν» την λαμπρή τελετή του ποδοσφαίρου (ειρωνικό αν δεν το καταλάβατε) αλλά για να δουν σε δράση τον 26άχρονο σέντερ φορ της ΑΕΚ που αυτόν τον καιρό είναι από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής αγοράς.

Ως γνωστόν οι μεταγραφές ξεκινούν κάθε καλοκαίρι από τους ελεύθερους, και από τα ρόστερ των ομάδων που υποβιβάστηκαν σε κορυφαία πρωταθλήματα. Από ομάδες που είναι έτοιμες να ξεπουλήσουν τα… ασημικά. Ο Αραούχο είναι μια τέτοια περίπτωση καθώς υποβιβάστηκε η Λας Πάλμας από την Πριμέρα, και φυσικά το ενδιαφέρον είναι άμεσο.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει στην ΑΕΚ ο Αργεντινός με τα 14 γκολ και τις 5 ασίστ φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Η Λας Πάλμας τον πουλά, και η Ένωση παρότι είναι σε καλοκαίρι Τσάμπιονς Λιγκ δεν σκέφτεται καν ότι μπορεί να τον αγοράσει. Η τιμή του Αργεντινού είναι στα 4-5 εκατ ευρώ. Το ποσό αυτό για τις ομάδες του «Σαμπιονά» και της «Μποντεσλίγκα» είναι… της σειράς. Για την ΑΕΚ αποτελεί βουνό. Και κάπως έτσι το ένα φέρνει το άλλο.

Φυσικά ενδιαφέρον από σκάουτερ υπάρχει και για άλλους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στον αποψινό τελικό. Ο Πρίγιοβιτς είναι μια τέτοια περίπτωση. Ο Λιβάγια επίσης (για τον οποίο η ΑΕΚ έχει οψιόν στο 1, 8 εκατ ευρώ αλλά ακόμη δεν έχει κάνει καμία κίνηση για την απόκτηση του), ο Μπακάκης που φέτος πραγματοποιεί τη σεζόν  της… καριέρας του. Η πληροφορία που έχουμε όμως είναι ότι οι ο Αραούχο είναι ο λόγος… ταξιδιού στην Ελλάδα εκπροσώπων τριών διαφορετικών συλλόγων!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ