Μολότοφ σε οπαδούς της ΑΕΚ, έξω από την Θύρα 3. Μάχες οπαδών-αστυνομίας (vids)

Μολότοφ σε οπαδούς της ΑΕΚ, έξω από την Θύρα 3. Μάχες οπαδών-αστυνομίας (vids)

Χαμός έξω από τη Θύρα 3. Πέταξαν μολότοφ σε οπαδούς της ΑΕΚ που πήγαιναν προς τις κερκίδες.

Ολοένα και αγριεύουν τα πράγματα στο ΟΑΚΑ όσο πλησιάζουμε στην ώρα διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου. Αυτή την ώρα γίνεται «χαμός» έξω από τη Θύρα 3 με οπαδούς της ΑΕΚ και δυνάμεις της αστυνομίας κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες την ώρα που έμπαιναν στο γήπεδο οπαδοί της ΑΕΚ, κάποιοι τους πέταξαν μολότοφ σε μια κατάσταση που ομολογουμένως δεν έχει λογική. Οι οπαδοί της ΑΕΚ αντέδρασαν δυναμικά και η αστυνομία παρενέβη με εκτεταμένη χρήση χημικών. Οι μολότοφ ήρθαν από το… πουθενά! Υπάρχουν μάλιστα δύο οπαδοί της ΑΕΚ ελαφρά τραυματίες.

Υπάρχουν μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών και αστυνομίας. Και υπάρχουν φυσικά και συλλήψεις από τις δυνάμεις της τάξεως σε ένα απόγευμα που η λογική έχει χαθεί προ πολλού. Πόλεμος με… αφορμή το ποδόσφαιρο.

Την ίδια στιγμή ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σαββίδης βρίσκεται στη Θύρα 23,Β μαζί με τους οπαδούς της ομάδας του. Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι ενώ δεν λείπουν και οι ρίψεις φωτοβολίδων. Πάνω από πέντε φωτοβολίδες ευθείας βολής έχουν «φύγει» από τις κερκίδες που φιλοξενούν τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ