Χιμένεθ : «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αξίζει περισσότερο σεβασμό»

Χιμένεθ : «Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αξίζει περισσότερο σεβασμό»

Ο Μανόλο Χιμένεθ έστειλε το δικό του μήνυμα για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, τονίζοντας ότι επιθυμεί να γίνει ένας τελικός χωρίς ακρότητες και επισημαίνοντας ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει μεγαλύτερο σεβασμό.

Το δικό του μήνυμα για έναν τελικό χωρίς ακρότητες έστειλε ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο αξίζει περισσότερο σεβασμό.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: 

«Δεν διαλέγεις το αποτέλεσμα, το αναζητάς. Το σίγουρο είναι ότι αυτό δείχνει πόσο μεγαλειώδες είναι το ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έκανε μια σπουδαία σεζόν δεν έκανε όμως όλα τα πράγματα όπως έπρεπε να τα κάνει. Στις εξέδρες δεν πρέπει να βρίσκονται μαζί. Πρέπει να δείχνουν τη στήριξή τους γιατί εμείς έχουμε την προστασία του ποδοσφαίρου.

Έχουμε την προστασία του διαιτητή, της αστυνομίας. Αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί και είναι συγκεντρωμένοι για να υποστηρίξουν ο ένας τον άλλον. Ελπίζω να γίνει ένα παιχνίδι στο οποίο ο καλύτερος θα κερδίσει το κύπελλο.

Το πρωτάθλημα το έχουμε στην άκρη. Ελπίζω να γίνει ένας καλός τελικός και να κερδίσει η καλύτερη ομάδα. Το πιο σημαντικό είναι να μην έχουμε επεισόδια. θα ήταν κρίμα γιατί μας περιμένουν. Αισθάνομαι κι εγώ σαν Έλληνας. Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα αξίζει περισσότερο σεβασμό».

Για την κούραση μετά την προσπάθεια όλης της σεζόν: «Η κούραση υπάρχει. Υπάρχει εξάντληση αλλά δεν συμβαίνει μόνο με την ΑΕΚ συμβαίνει με όλες τις ομάδες. όμως πρέπει να ψάχνεις κίνητρο και να βρεις δύναμη από την καρδιά.

Υπάρχουν παίκτες που βρίσκονταν στην τρίτη και στην δεύτερη κατηγορία και πλέον είναι διεθνείς. Αυτός είναι ο καρπός των προσπαθειών. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να παίζουμε με καρδιά».

Για το τι περιμένει ενόψει τελικού: «Το πιο φυσιολογικό είναι να δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι ανάμεσα σε δυο δυνατές ομάδες»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ