Μπάτε σκύλοι αλέστε το… ΟΑΚΑ. Πως θα γίνει αυτός ο τελικός;

Μπάτε σκύλοι αλέστε το… ΟΑΚΑ. Πως θα γίνει αυτός ο τελικός;

Δεν φτάνουν οι... χουλιγκάνοι που έχουν φέρει μαζί τους μέχρι «κόφτες». Είναι και η ανυπαρξία της ΕΠΟ και των μέτρων «ασφαλείας» που έχουν μετατρέψει το Ολυμπιακό στάδιο, σε ανοχύρωτη πόλη. Ο καθένας κάνει ότι θέλει, μπαίνει όπου θέλει. Μέχρι και στα επίσημα!

Μολότοφ, φωτοβολίδες, μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία να τρέχει και να μην φτάνει στο ΟΑΚΑ. Στη… γιορτή του ποδοσφαίρου, που να δούμε πόσους θα στείλει στο νοσοκομείο.

Και να ήταν μόνο η «καφρίλα» που αναμενόμενα κάνει επίδειξη δύναμης στο Ολυμπιακό στάδιο αυτή την ώρα; Να ήταν μόνο οι εικόνες φόβου που κυριαρχούν και απειλούν για… χειρότερα; Είναι και η ΕΠΟ, που για πολλοστή φορά αποδεικνύει πως δεν μπορεί να διοργανώσει ούτε φιλανθρωπική γιορτή, όχι έναν τελικό κυπέλλου που μοιάζει με πόλεμο.

Μπαίνει ο κόσμος, όπου θέλει και όπως θέλει. Ο έλεγχος και τα θέματα ασφαλείας μοιάζουν με ανέκδοτο. Ο καθένας που δείχνει μια ταυτότητα (μόνο τις… αστυνομικές καταλαβαίνουν) μπουκάρει σαν κύριος. Και όχι όπου και όπου. Μέσα στη θύρα των επισήμων. Παράλληλα οι οπαδοί έχουν φέρει μαζί τους όσα πολεμοφόδια χωρούσαν στις αποσκευές τους. Βολτάρει ένας τύπος στις κερκίδες του ΠΑΟΚ με «κόφτη»! Τι να πεις, και που να σταματήσεις…

Πανηγύρι τρόμου και πραγματικά, μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του. Γιατί με αυτό το χάλι, και αυτή την ΕΠΟ μόνο ο Θεός μπορεί πραγματικά να μας βοηθήσει.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ