ΠΑΟΚ : Τήρησαν την γούρικη παράδοση οι παίκτες του Δικεφάλου

ΠΑΟΚ : Τήρησαν την γούρικη παράδοση οι παίκτες του Δικεφάλου

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ συνέχισαν την ιδιαίτερη... παράδοση που θέλει τον γνωστό οπαδό του Δικεφάλου και tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη να «χτυπάει» τατουάζ στους παίκτες της ομάδας το πρώτο σήμα των «ασπρόμαυρων» πριν από τους νικητήριους τελικούς!

Μια ξεχωριστή παράδοση που κρατάει από το 2001 τήρησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον γνωστό φίλαθλο της ομάδας και tatoo artist Γιώργο Μαυρίδη, ο οποίος τους «χτύπησε» τατουάζ με το πρώτο σήμα του Δικεφάλου του Βορρά.

Η συγκεκριμένη παράδοση διαρκεί από το 2001, με τον Γιώργο Μαυρίδη να εξηγεί την περσινή σεζόν πως έγινε η αρχή στην όλη ιστορία, που φαίνεται πως φέρνει τύχη στους παίκτες του ΠΑΟΚ.

«Ήταν Μάιος του 2001 όταν έπρεπε ο ΠΑΟΚ να παίξει έναν τελικό κυπέλλου μετά από 9 χρόνια. Γνώρισα τον τότε αρχηγό του ΠΑΟΚ (Τάσο Κατσιαμπή) μέσω ενός κοινού φίλου.

Λίγες μέρες πριν τον τελικό μου λέει μεταξύ αστείου και σοβαρού. «Αφού θα κατέβεις που θα κατέβεις στο ματς, δεν έρχεσαι μια ημέρα πριν να μας κάνεις κάνα τατουάζ με χενα έτσι για γούρι πριν το ματς».

Και έτσι κι έγινε, την νύχτα πριν τον τελικό βρέθηκα στο ξενοδοχείο και έκανα στους Τάσο Κατσιαμπή, Παντελή Καφέ, Παντελή Κωνσταντινίδη και Δημήτρη Ναλιτζή από ένα τατουάζ χενα, έτσι για να νιώσουν λίγο πιο κοντά με αυτούς που θα ήταν στην κερκίδα.

Την επόμενη το σηκώσαμε με σκορ 4-2, στο 4ο γκολ σκοράρει ο Ναλιτζής και πανηγυρίζει στην κάμερα δείχνοντας το τατουάζ! Η εβδομάδα που ακολουθεί είναι τρελή, όλες οι αθλητικές εφημερίδες τις χώρας με έχουν πρωτοσέλιδο με τους παίκτες φωτογραφία και μιλάνε για το γούρι του τελικού που έκανε ένας πιτσιρικάς τατουατζής.

Από εκείνη την μέρα και μετά οποίος ποδοσφαιριστής έρχεται Θεσσαλονίκη και θέλει να κάνει τατουάζ περνάει από το μαγαζί μου. Το 2003 ο ΠΑΟΚ προκρίνεται στον τελικό με τον Άρη, η ομάδα έχει σχεδόν αλλάξει αλλά έχει παραμείνει ο Παντελής Καφές που είναι αρχηγός.

Χωρίς δεύτερη σκέψη την νύχτα πριν τον τελικό ξανακάνουμε τατουάζ με χενα μαζί με τον συμπαίκτη του Βαγγέλη Ναστο. Η ομάδα κατακτάει το Κύπελλο ξανά και η εβδομάδα που ακολουθεί είναι ξέφρενη. Για δεύτερη φορά όλες οι αθλητικές εφημερίδες μιλάνε για το γούρι του τελικού.

Το 2014 παίζουμε τελικό με τον Παναθηναϊκό δυστυχώς λείπω εκτός Ελλάδας για γυρίσματα και στην συνομιλία μου με τον Κλάους στο τηλέφωνο του λέω ότι δεν μπορώ να επιστρέψω. Χάνουμε 4-1.

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 κάναμε το ίδιο γούρι, αυτή την φορά δεν έλειπα. Μπορεί τα χρόνια να πέρασαν, οι καιροί να άλλαξαν, οι παίκτες πλέον έχουν σχεδόν όλοι τατουάζ αλλά αυτό δεν μας σταμάτησε να συνεχίσουμε «Το Γούρι». Ωραίες εποχές ωραίες ιστορίες που θα διηγούμαστε όταν γεράσουμε», είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο… γούρι ο Μαυρίδης.

Ο ΠΑΟΚ συμμετείχε σε δεύτερο συνεχόμενο τελικό Κυπέλλου Ελλάδας και οι παίκτες του Δικεφάλου, αποφάσισαν να… τηρήσουν το γούρι κι έτσι οι Γλύκος, Κουλούρης, Σιαμπάνης, Βιεϊρίνια, Λημνιός, Δελληγιανίδης, Πέλκας, Μαλεζάς και Πασχαλάκης «χτύπησαν» ένα τατουάζ χένα.

Όπως και τις προηγούμενες φορές έτσι και τώρα το… γούρι έπιασε και ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Γιώργο Μαυρίδη να δίνει το παρόν στο ΟΑΚΑ και να πανηγυρίζει μαζί με τους παίκτες .

Δείτε και το σχετικό του ποστάρισμα στο instagram:

4 στα 4…..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη official account� (@georgemavridis_tattooligans) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ