Κρέσπο : «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Κρέσπο : «Αυτή είναι μόνο η αρχή»

Ο Κρέσπο ανάρτησε ξανά στο Instagram ένα γράμμα που είχε στείλει στον… Λευκό Πύργο αλλά επισήμανε παράλληλα ότι αυτό το Κύπελλο φέτος (το δεύτερο σερί που πήρε με τον ΠΑΟΚ) είναι μόνο η αρχή.

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο ανάρτησε ξανά στο Instagram ένα γράμμα που είχε στείλει στον… Λευκό Πύργο, μετά την κλοπή του πρωταθλήματος.

Σε αυτό αναφέρει:

«Αγαπητέ Λευκέ Πύργε…

Κανείς δεν καταλαβαίνει την αγάπη μας, είναι τρέλα, παθιασμένη, ίσως πλατωνική, αλλά πάνω απ΄ όλα αιώνια. Ο καθένας παλεύει για την αγάπη μας, οι άνθρωποι είναι σύμμαχοι για να εμποδίσουν την αγάπη μας, οι μαφίες μάχονται με έναν βρώμικο τρόπο μεταξύ τους, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να μας εμποδίσουν να δούμε ο ένας τον άλλον, για να απολαύσουμε o ένας τον άλλον.

Αλλά μείνε ήρεμος, περίμενε για μας, μην σταματάς να πιστεύεις στην αγάπη μας. Θα πολεμήσουμε ενάντια σε όλους εκείνους που δεν μας αφήνουν να αντιδράσουμε.

Mόνο η μπάλα είναι ο συνεργός μας και αν εδώ δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα, εμείς θα την κάνουμε να παλέψει μαζί μας. Σύντομα θα είμαστε και πάλι μαζί, αν δεν μας αφήσουν φέτος εμείς θα παλέψουμε για την επόμενη που θα είμαι μαζί σου. Μην σταματήσεις να πιστεύεις ότι η αγάπη μας. Είναι μοναδική και καθαρή. Περίμενέ μας»

Τώρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου συμπλήρωσε ως λεζάντα: «Ερχόμαστε. Δεν σου φέρνω δακτυλίδι, αλλά ίσως είναι καλύτερα έτσι. Θυμήσου, αυτή είναι μόνο η αρχή».

Στην συνέχεια συνέκρινε την, κατά κράτος επικράτηση του ΠΑΟΚ στην έδρα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ με το θρυλικό «Μαρακάντζο». Όταν δηλαδή το 1950 η Ουρουγουάη κατέκτησε το Μουντιάλ στον τελικό με την Βραζιλία μέσα στο… σπίτι της, στο Μαρακανά!

Οι αναρτήσεις του Ισπανού στόπερ του ΠΑΟΚ είναι οι εξής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ