Πέλκας : «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Πέλκας : «Αυτό είναι μόνο η αρχή»

Ο Δημήτρης Πέλκας τόνισε πως η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος είναι μόνο η αρχή για τον ΠΑΟΚ.

Τους συντελεστές όλης της πορείας του ΠΑΟΚ μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας ευχαρίστησε μέσω μηνύματος στα social media ο Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η επιτυχία είναι η αρχή για ακόμη περισσότερες στο μέλλον.

«Έγινε το back to back και κλείνει η χρονιά όπως έπρεπε !!! Συγχαρητήρια σε όλο το κόσμο που βρέθηκε δίπλα μας, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για όλη την φετινή προσπάθεια, του φυσικοθεραπευτές, τους φροντιστές τους αφανείς ήρωες με λίγα λόγια που καθημερινά μας στηρίζουν και μας παρέχουν τα ΠΑΝΤΑ και φυσικά στον πρόεδρο μας που ήταν πάλι δίπλα μας άσχετα αν δεν μπορούσε να είναι στο γήπεδο!!! Υ.Γ Κι αυτό είναι μόνο η αρχή!!!!!», έγραψε στο Instagram του ο Πέλκας.

Εγινε το back to back και κλείνει η χρονια οπως επρεπε !!! Συγχαρητηρια σε ολο το κοσμο που βρέθηκε διπλα μας,συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια για ολη την φετινή προσπαθεια,του φυσικοθεραπευτές,τους φροντιστές τους αφανείς ήρωες με λιγα λόγια που καθημερινά μας στηρίζουν και μας παρέχουν τα ΠΑΝΤΑ και φυσικά στον πρόεδρο μας που ηταν παλι διπλα μας ασχετα αν δεν μπορουσε να ειναι στο γηπεδο!!! Υ.Γ Κι αυτο ειναι μονο η αρχη!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitrispelkas (@dimitrispelkas) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ