Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Αγγλία μέχρι την Κένυα! (pics)

Διεθνώς ρεζίλι το ελληνικό ποδόσφαιρο από την Αγγλία μέχρι την Κένυα! (pics)

«Εμπόλεμη ζώνη η Αθήνα: Σκηνές χάους και επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου», αναφέρουν μεταξύ άλλων τα διεθνή ΜΜΕ - Μέχρι την Κένυα έφτασε η... χάρη των χουλιγκάνων!

Οι δηλώσεις του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, το μεσημέρι της Δευτέρας ότι τα μέτρα ασφαλείας στον τελικό του Κυπέλλου απέτυχαν εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, ο οποίος μετά τη λήξη της αναμέτρησης είχε κάνει λόγο για κερδισμένο στοίχημα και τελικό αντάξιο του θεσμού.

Τα επεισόδια που συνέβησαν, πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη λήξη του τελικού στο ΟΑΚΑ, έπληξαν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου, με τη χώρα μας να γίνεται για μια ακόμα φορά διεθνώς ρεζίλι. Τα διεθνή ΜΜΕ αναφέρονται στα επεισόδια που έγιναν ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, αλλά και ανάμεσα στους οπαδούς και την Αστυνομία, κάνοντας λόγο για χαοτικές σκηνές που θυμίζουν εμπόλεμη ζώνη!

Παράλληλα, αναφέρονται στις μάχες σώμα με σώμα που έδωσαν οι χούλιγκανς των δύο ομάδων σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας, με έναν οπαδό μάλιστα να μαχαιρώνεται και δεκάδες αστυνομικούς να τραυματίζονται. Επίσης, στα ρεπορτάζ τους γίνεται εκτενής αναφορά στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος δεν παρευρέθηκε στο ΟΑΚΑ, καθώς έχει τιμωρηθεί με τρία χρόνια αποκλεισμό από τα γήπεδα, μετά την είσοδό του με όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η ΕΠΟ αποφάσισε και όρισε έναν Ισπανό διαιτητή, προκειμένου να κατευνάσει τα πνεύματα, ενώ τους προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το ΟΑΚΑ χωράει 70.000 θεατές και οι δύο ομάδες πήραν μόλις από 17.000 εισιτήρια!

Το ελληνικό ποδόσφαιρο δέχεται ένα ακόμα πλήγμα, με την δήθεν εξυγίανση να έχει αποτύχει παταγωδώς και την Ελλάδα να γίνεται για πολλοστή φορά ρεζίλι στα διεθνή ΜΜΕ.

Δείτε μερικά από τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ για τον «πόλεμο» που ξέσπασε στην Αθήνα τις προηγούμενες ημέρες και τα όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου:

Sun:

Express:

Eurosport:

Capitalem Sports από την Κένυα:

Libertatea: 

DailyMail:

Irish Mirror: 

Reuters:

Sputnik:

Daily Star: 

Hastings Tribune

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ