Χαμός στο Πανθρακικός – Εθνικός: Ξύλο και οριστική διακοπή μετά από σύρραξη

Χαμός στο Πανθρακικός – Εθνικός: Ξύλο και οριστική διακοπή μετά από σύρραξη

Σκηνές χάους παρακολούθησαν οι θεατές του αγώνα ανάμεσα στον Πανθρακικό και τον Εθνικό για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ξύλο παραγόντων με παίκτες.

Οριστική διακοπή για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Πανθρακικό και Εθνικό για την τρίτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, αφού τα επεισόδια που προκλήθηκαν στο 59ο λεπτό δεν επέτρεψαν τη συνέχεια του αγώνα.

Το σκορ ήταν στο 0-1 υπέρ του Εθνικού με γκολ του Αντωνίου από το 29′, ένα μαρκάρισμα από τον παίκτη των φιλοξενούμενων, Παναγιώτη Ζωγραφάκη, ήταν η αφορμή για να ξεσπάσει γενικευμένη σύρραξη ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Μαντί Καμαρά – Γιατί ξέσπασε ο μέσος του Ολυμπιακού (pic)

O ποδοσφαιριστής του Εθνικού, Σπύρος Γεωργούσης τραυματίστηκε και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, ενώ μεταφέρθηκε και στο κοντινότερο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν επιπλέον επιπλοκές στην υγεία του.

Οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων δεν δέχθηκαν να συνεχιστεί το παιχνίδι, αρνούμενοι να βγουν στο γήπεδο από τα αποδυτήρια, απόφαση που πήρε και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Χορόζογλου, με την τύχη της αναμέτρησης να κρίνεται τις επόμενες μέρες μετά την οριστική διακοπή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ