Θρίαμβος της Καλλιθέας στη Νίκαια, άνετες προκρίσεις για Αιγάλεω, Απόλλων Παραλιμνίου

Η Athens Kallithea πήρε ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον Ιωνικό στη Νίκαια. Εύκολα προκρίθηκαν το Αιγάλεω και ο Απόλλων Παραλιμνίου, πέρασε στην παράταση για τον Λεβαδειακό.

Αστέρας Σταυρού – Γιούχτας 1-3

Στον πρώτο χρονικό αγώνα της ημέρας ο Γιούχτας πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε μόλις στο ένατο λεπτό ο Πολυχρώνης, όμως στο 37΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Φράγκο. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ροβίθης στο 60′ και ο Κίσσας στο 66′ σφράγισαν τη νίκη της ομάδας τους.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλύψεις από τον Μαντί Καμαρά – Γιατί ξέσπασε ο μέσος του Ολυμπιακού (pic)

Απόλλων Παραλιμνίου – Αλεξανδρούπολη 3-0

Με πρωταγωνιστή τον Παναγιωτόπουλο ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (8′ & 36′) στο πρώτο 45λεπτο, ο Απόλλων Παραλιμνίου είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα. Τη νίκη «κλείδωσε» ο Κατσαμάγκας στο 57′ διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Αχαρναϊκός – Παναχαϊκή 0-0 (0-0 παράταση, 3-2 στα πέναλτι)

Το 90λεπτο τέλειωσε χωρίς γκολ όπως και η παράταση με τον αγώνα να οδηγείται στην διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-2 και πέρασαν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ηλιούπολη – Λεβαδειακός 0-0 (1-2 στην παράταση)

Η κανονική διάρκεια τέλειωσε χωρίς γκολ με τις δύο ομάδες να κρατάνε το καλύτερο για την παράταση. Στο δεύτερο λεπτό της παράτασης ο Κουιρουκίδης άνοιξε το σκορ με τον Μάντιτς να ισοφαρίζει στο 110′. Τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, ο Νίκας ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έγραψε το τελικό 1-2.

Ιωνικός – Καλλιθέα 0-3

Ο Λουκίνας στο 13ο λεπτό έκανε το 1-0 με τον πρώην παίκτη του Άρη και του Βόλου, Χαβιέρ Ματίγια, να διπλασιάζει στο 20′ το προβάδισμα των φιλοξενούμενων. Πάλι ο Λουκίνας στο 59′ ξαναχτύπησε και χάρισε στην ομάδα του μία σπουδαία πρόκριση.

Μακεδονικός – Αιγάλεω 0-4

Όπως η Καλλιθέα, έτσι και το Αιγάλεω επικράτησε εύκολα του αντιπάλου του. Στο 28′ ο Νταβιώτης έκανε το 1-0 με τον ίδιο παίκτη να ανεβάζει τον δίχτυ του σκορ σε 2-0 στο 69′. Μόλις τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ζυγκερίδης έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αιγαλέου, πριν έρθει ο Μαραθωνίτης στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων και διαμορφώσει το τελικό 0-4.

Παναργειακός – ΠΑΟ Βάρδας 0-0 (0-0 παράταση, 4-2 στα πέναλτι)

Τρίτο ματς που οδηγείται στην παράταση και δεύτερο που πηγαίνει στα πέναλτι. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 4-2 και ήταν η τελευταία χρονικά ομάδα που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Χανιώτης – Τηλυκράτης 0-1

Ένα γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ήταν αρκετό ώστε η ομάδα της Λευκάδας να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται πως ο Καμπανιακός πέρασε άνευ αγώνα κόντρα στην Ιεράπετρα, ενώ στο Πανθρακικός-Ιωνικός υπήρξε οριστική διακοπή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από