Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ζουλ

Άρης: Ανεβάζει ρυθμούς ο Ζουλ

Ο Καμερουνέζος μέσος συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης και υπάρχουν ελπίδες να προλάβει το κυριακάτικο (17/9) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ευχάριστα ήταν τα νέα του ιατρικού δελτίου σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας του Ζαν Ζουλ. Ο Καμερουνέζος μέσος έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα τραυματισμού του και ανέβασε ρυθμούς στο πρωινό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς συμμετείχε σε μέρος της προπόνησης. Ο ποδοσφαιριστής είναι πιθανόν, μάλιστα, να επιστρέψει στην αποστολή, στο κυριακάτικο (17/9) εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Ομιλία-σταθμός του Μαρτίνεθ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ – Η «δήλωση τίτλου» του Ισπανού

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ (ενεργοποίηση, παιχνίδι κατοχής μπάλας και παιχνίδι αμυντικής και επιθετικής τακτικής).

Στη σημερινή προπόνηση συμμετείχε ο Γιακούμπ Μπράμπετς, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Τσεχίας.

Ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό, που ανέβασε ακόμη περισσότερο ρυθμό, ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ο Κίκε Σαβέριο, από την πλευρά του, συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα.

Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου» ενόψει του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. (17/09, 20:30)».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ