Το καλωσόρισμα του Μαρτίνεθ στον Γιόβετιτς

Το καλωσόρισμα του Μαρτίνεθ στον Γιόβετιτς

Ο Στέφαν Γιόβετιτς έκανε την πρώτη του προπόνηση με τα ερυθρόλευκα, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να φροντίζει να βάλει από την αρχή στο κλίμα τον Μαυροβούνιο κυνηγό...

Με την επιστροφή των διεθνών ο Ολυμπιακός «φουλάρει» ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής (17/9) με την ΑΕΚ στην «Opap Arena». Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είδε να επιστρέφουν χωρίς προβλήματα στην βάση τους και οι 9 διεθνείς των Πειραιωτών, έχοντας έτσι πλέον την ευκαιρία να δουλέψει με ηρεμία ενόψει της μεγάλης αναμέτρηση της 4ης «στροφής» της Superleague.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο νεοφερμένος φορ του Ολυμπιακού, Στέφαν Γιόβετιτς ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις με το Μαυροβούνιο (ένα γκολ και μια ασίστ σε δύο ματς), έχοντας μάλιστα και το πρώτο του τετ α τετ με τον Μαρτίνεθ.

Διαβάστε επίσης: Oι ακριβότερες ομάδες στο Europa League: Πρώτος από την Ελλάδα ο Ολυμπιακός – Πού βρίσκονται ΑΕΚ και Παναθηναϊκός

Πιο συγκεκριμένα ο Μαυροβούνιος επιθετικός προπονήθηκε χθες για πρώτη φορά με τους νέους του συμπαίκτες, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να εξηγεί στον 33χρονο σέντερ φορ, αλλά και τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού τις απαιτήσεις της νέας τους ομάδας. «Καλωσόρισες στην οικογένειά μας. Πιστεύουμε πολύ σε εσένα, όλοι γνωρίζουμε ποιος είσαι και όλοι θέλουμε να βοηθήσεις αυτή τη ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα όπου υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα: Η νίκη. Θέλουμε να νικάμε παντού. Αυτή είναι η νοοτροπία του συλλόγου και είμαι βέβαιος ότι αυτή ταιριάζει και με τη δική σου. Θα δεις και μέσα από την καθημερινότητα πως ήρθες σε μια πολύ μεγάλη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ