Θεσσαλονίκη-Αθήνα με μηχανάκι για τον ΠΑΟΚ!

Θεσσαλονίκη-Αθήνα με μηχανάκι για τον ΠΑΟΚ!

Ο Φάνης Ζαφειρίου κατέβηκε με ένα μικρό μηχανάκι στην Αθήνα για τον τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ κουβαλώντας και μια τεράστια σημαία του Δικέφαλου του Βορρά.

Στον τελικό του Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ υπήρξε ένας φίλος του Δικέφαλου του Βορρά που κατέβηκε από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα με ένα μικρό μηχανάκι κουβαλώντας μάλιστα μαζί του μια τεράστια σημαία του ΠΑΟΚ σε όλη τη διαδρομή!

Ο Φάνης Ζαφειρίου (περί ου, ο λόγος)  φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha και μίλησε για την απόφαση του να ταξιδέψει στην πρωτεύουσα με το μηχανάκι του, τη μεγάλη του αγάπη για τον ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Ιβάν Σαββίδη.

Αρχικά είπε: «Με αυτό το 80ράκι κατέβηκα στην Αθήνα. Έκανα 14 ώρες ως την Αθήνα. Θα πάω και στο Ροστόφ τώρα! Θα κάνω και ευρωπαϊκά ταξίδια. Με τον ΠΑΟΚ πάμε παντού, δεν καταλαβαίνω τίποτα. Είχα ένα παλιό με το οποίο πήγα στη Βέροια κάποτε και έκανα έξι ώρες! Με λυπήθηκαν οι παίκτες και μου πήραν ένα καινούργιο!».

Για την αγάπη του για τον ΠΑΟΚ αποκάλυψε: «Είμαι 70 χρονών, είμαι ΠΑΟΚ από μωρό παιδί, από τότε που πήγαινα, στο παλιό γήπεδο του ΠΑΟΚ στο Σιντριβάνι. Μέρα παρά μέρα πηγαίνω με τη σημαία μου στη Νέα Μεσημβρία. Μόνο ο ΠΑΟΚ μας έχει μείνει τώρα. Όταν μια μέρα η γυναίκα μου μου είπε να μην πάω στην Τούμπα, της έδωσα διαζύγιο».

Τέλος, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στον Ιβάν Σαββίδη: «Έχουμε έναν πολύ καλό επενδυτή. Είναι συμπαθέστατος. Μακάρι να κάτσουν όλα όπως τα θέλει ο πρόεδρος. Αυτός βάζει λεφτά, αυτός κάνει κουμάντο και εμείς ακολουθούμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ