Έγινε το αναμενόμενο με την Αστυνομία – Στον… αέρα το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Έγινε το αναμενόμενο με την Αστυνομία – Στον… αέρα το ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Η ΕΠΟ όρισε το ντέρμπι αιωνίων στις 6 Δεκεμβρίου ξέροντας πως η Αστυνομία θα το… ακυρώσει. Άλλη μια επιτυχία της ΕΠΟ του Μπαλτάκου…

Τι κάνει… νιαου νιαου στα κεραμμύδια; Η ΕΠΟ του Μπαλτάκου θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η απάντηση. Η Ομοσπονδία που για άλλη μια φορά απέδειξε την, τουλάχιστον, ανικανότητά της. Όρισε χθες το ντέρμπι ΠΑΟ-Ολυμπιακός για το Κύπελλο στις 6 Δεκεμβρίου ξέροντας πως η Αστυνομία θα το ακυρώσει αφού είναι ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Και αυτό αναμένεται να γίνει και επίσημο με την Αστυνομία να στέλνει έγγραφο στο οποίο θα ζητά το αυτονόητο. Αυτό που είτε δεν μπορούν, είτε δεν θέλουν να καταλάβουν στην ΕΠΟ που έτσι και αλλιώς μόνο με το ποδόσφαιρο δεν ασχολούνται.

Διαβάστε επίσης: Οι πιο επιδραστικές πεντάδες της Euroleague: Η «βιονική» του Ολυμπιακού και η κορυφή του Παναθηναϊκού (pic, vids)

Έτσι λοιπόν σύμφωνα με τις πληροφορίες από το αστυνομικό ρεπορτάζ η ΕΛ.ΑΣ. αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να στείλει έγγραφο για τη μετάθεση του αγώνα, για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, σε άλλη ημερομηνία, λόγω της ιδιαιτερότητας της ημέρας, μιας και πέρα από την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου υπάρχει και η επίσκεψη του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της συνοδείας του στην Αθήνα στο πλαίσιο του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ