Δερμιτζάκης: «Κανένα παράπονο, θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε»

Δερμιτζάκης: «Κανένα παράπονο, θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΛ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Η ΑΕΛ πάλεψε κόντρα στον Ατρόμητο, όμως ισοφαρίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης σε 1-1, στην αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για το παιχνίδι, τονίζοντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του, ενώ ξεκαθάρισε πως οι «βυσσινί» θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση στη ρεβάνς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

«Αρχικά θέλω να πω πως ο βαθμός δυσκολίας απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στη Super League είναι πάρα πολύ μεγάλος. Είναι μια ομάδα πάρα πολύ δυνατή, αλλά αυτά τα παιχνίδια είναι μια πρόκληση για εμάς, για να δοκιμάσουμε τις δυνατότητες μας, εφόσον στοχεύουμε σε κάτι πάρα πολύ υψηλό.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, θεωρώ πως σήμερα κάνανε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Σίγουρα, όταν έχεις έναν μονόλογο στο παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο που είχε μόνο μια φάση στο παιχνίδι και αυτό ήταν το γκολ, ειδικά όταν εμείς είχαμε τόσες ευκαιρίες σε ένα γεμάτο παιχνίδι, δεν μπορείς να μην είσαι χαρούμενος από τα παιδιά και τολμώ να πω πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Στο δεύτερο παιχνίδι, ο αντίπαλος έχει τον πρώτο λόγο, γιατί είναι σε υψηλότερη κατηγορία. Η ΑΕΛ είναι μια ομάδα στο Κύπελλο που έχει δύο κατακτήσεις, αλλά πρέπει να γνωρίζουμε και τον βαθμό δυσκολίας. Εγώ το γνωρίζω και σαν ΑΕΛ θα κάνουμε το καλύτερο για να μπορέσουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ