Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου 1-1: Μοιρασιά και η πρόκριση θα κριθεί στον Βόλο

Λεβαδειακός-Νίκη Βόλου 1-1: Μοιρασιά και η πρόκριση θα κριθεί στον Βόλο

Η Νίκη Βόλου μπορεί να προηγήθηκε με το γκολ του Πολίτη, ωστόσο ο Λεβαδειακός ισοφάρισε με τον Ρόμο για το τελικό 1-1. Ανοιχτή η υπόθεση πρόκριση και για τις δύο ομάδες στον αγώνα που θα πραγματοποιηθεί στο Βόλο στις 10 Ιανουαρίου.

Λεβαδειακός και Νίκη Βόλου έμειναν ισόπαλοι 1-1 στο Δημοτικό στάδιο της Λειβαδιάς για το πρώτο μεταξύ τους αγώνα για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, με την πρόκριση να κρίνεται στο δεύτερο παιχνίδι. Οι Βοιωτοί, αν και ήταν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο δεν κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στους Βολιώτες. Ο δεύτερος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιανουαρίου στο Βόλο, όπου θα κρίνει και ποια από τις δύο ομάδες θα περάσει στους «8».

Το ματς ξεκίνησε πολύ δυνατά και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 16ο λεπτό με ωραίο φαλτσαριστό σουτ του Πολίτη, με τον 27χρονο μέσο να κερδίζει τον Στογιάνοβιτς και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Όμως οι Βοιωτοί απάντησαν με τον Ρόμο στο 40′ να ισοφαρίζει με καρφωτή κεφαλιά σε 1-1.

Διαβάστε επίσης: Αυτές είναι οι 3 καλύτερες πεντάδες της Euroleague έπειτα από 12 αγωνιστικές (pics, vids)

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νίκου Νίοπλια ήταν καλύτερη αλλά δε μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ και να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Ο Πολέτο στο 63′ και ο Γιαννιώτας στο 71′ έχασαν σημαντικές στιγμές για την ανατροπή. Ωστόσο , στο 82ο λεπτό και οι Βολιώτες απείλησαν με τον Βλαντ Μοράρ να σουτάρει και την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Λεβαδειακός (Νιόπλιας): Στογιάνοβιτς, Βήχος, Σωτηράκος, Τσελεπίδης, Τσάπρας, Χάμουντ, Μπελμόντε (59′ Μεχία), Γιαννιώτας (74′ Λούα Λούα), Κουάδρα, Ρόμο, Συμελίδης (60’Νικολιάς)

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Νάα (46′ Αναστασίου), Μπάχανακ, Γρομιτσάρης, Κάσσος, Πέτας, Γαβριηλίδης, Πολίτης, Λιτάινας, Ριμπέιρο, Τζιόρας (46′ Μοράρ)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ