Ιωαννίδης: «Δεχθήκαμε γκολ σε κακό σημείο αλλά αντιδράσαμε»

Ιωαννίδης: «Δεχθήκαμε γκολ σε κακό σημείο αλλά αντιδράσαμε»

Στην αντίδραση που είχε ο Παναθηναϊκός μετά το γκολ του Ολυμπιακού στάθηκε στις δηλώσεις του ο Φώτης Ιωαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός έμεινε ισόπαλος κόντρα στον Ολυμπιακό, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Φώτης Ιωαννίδης που σκόραρε για τους Πράσινους, μίλησε για το τέρμα που σημείωσε, αλλά και για τα επόμενα δύο ντέρμπι που ακολουθούν.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Φώτης Ιωαννίδης:

«Δεν γίνεται να μας αφήσει ωραία γεύση από τη στιγμή που δεν κερδίσαμε. Η αντίδραση ήταν σημαντική, για άλλο ένα παιχνίδι μπήκαμε στο β’ ημίχρονο, δείξαμε θέληση, περισσότερο πάθος και ενέργεια στο γήπεδο. Βάλαμε ένα γκολ, μπορούσαμε και άλλο ένα.

Δεν κάναμε το παιχνίδι μας, δεν παίξαμε με τον τρόπο που συνηθίζουμε, ήμασταν λίγο πιο βιαστικοί στις αποφάσεις, χάναμε λίγο εύκολα τη μπάλα. Αυτό είχε αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό. Ο Ολυμπιακός πίεσε αρκετά ψηλά κάποιες στιγμές και αυτό μας δυσκόλεψε. Εν τέλει καταφέραμε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας, δεν απειληθήκαμε ποτέ, ούτε εμείς απειλήσαμε στο β’ ημίχρονο. Δεχθήκαμε γκολ σε πολύ κακό σημείο αλλά αντιδράσαμε».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό: «Δεν υπάρχει διαχείριση. Τα παίζουμε όλα για όλα. Είναι τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ελλάδα, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε και θέλουμε όλοι να παίξουμε σε αυτά τα παιχνίδια, δεν υπάρχει κάποια διαχείριση».

Για το πρώτο γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού και μάλιστα ως αρχηγός του Παναθηναϊκού: «Είναι μεγάλη τιμή όταν φοράς το περιβραχιόνιο στον Παναθηναϊκό. Εντάξει κάποια στιγμή θα σκόραρα, δεν με πιέζει αυτό. Εγώ προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μου, είτε σκοράρω είτε όχι ο στόχος είναι να κερδίζει η ομάδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ