«Τρελάθηκαν» οι Τούρκοι με Τερίμ και πρόκριση Παναθηναϊκού (vid)

«Τρελάθηκαν» οι Τούρκοι με Τερίμ και πρόκριση Παναθηναϊκού (vid)

Η απίστευτη περιγραφή του Τούρκου σπίκερ στο χαμένο πέναλτι του Μαντί Καμαρά

Μία σπουδαία πρόκριση επί του Ολυμπιακού πήρε ο Παναθηναϊκός χθες (17/1) βράδυ, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 7-6 στα πέναλτι (0-0 κ.δ., παράταση) και να περνούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, όπου θα αντιμετωπίσουν τον Ατρόμητο.

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως το ενδιαφέρον των Τούρκων για το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει… ζεσταθεί για τα καλά το τελευταίο διάστημα, λόγω της πρόσληψης του Φατίχ Τερίμ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Όλο και περισσότερα Μέσα στη γειτονική χώρα μεταδίδουν τους αγώνες, κυρίως του Παναθηναϊκού προφανώς, με τους Τούρκους να παρακολουθούν με τεράστιο ενδιαφέρον τις προσπάθειες των παικτών του Τερίμ.

Διαβάστε επίσης: Η (χαμένη) ευκαιρία της παράτασης και η «ρουλέτα»

Το ντέρμπι μεταδόθηκε και στην Τουρκία ελέω του Φατίχ Τερίμ. Ο σπίκερ που περιέγραφε στην Τουρκία τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας «τρελάθηκε» τη στιγμή που ο Μαντί Καμαρά έχασε το πέναλτι και οι «πράσινοι» του Φατίχ Τερίμ προκρίθηκαν στους «8».

Υπενθυμίζεται ότι η Acun Media (ιδιοκτήτης της είναι ο γνωστός Τούρκος επιχειρηματίας Ατζούν Ιλιτσαλί) έχει αποκτήσει τα δικαιώματα για όλη τη Stoiximan Superleague, έχοντας βεβαίως ως επίκεντρο τον Παναθηναϊκό.

Δείτε το σχετικό βίντεο με την περιγραφή του Τούρκου σπίκερ:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ