Πετράκης: «Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια, να έχουμε συγκέντρωση και στο δεύτερο ματς»

Πετράκης: «Οι παίκτες έκαναν μεγάλη προσπάθεια, να έχουμε συγκέντρωση και στο δεύτερο ματς»

Ο Γιάννης Πετράκης μετά την νίκη του Παναιτωλικού επί του ΟΦΗ, τόνισε ότι οι παίκτες του έκαναν υπερπροσπάθεια ενώ πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο ματς για να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Παναιτωλικός νίκησε τον ΟΦΗ στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 2-1 στον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό, με τους Αγρινιώτες να παίρνουν προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, χάρις στο γκολ που πέτυχε ο Νίκος Καρέλης στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Διαβάστε επίσης: Βρήκαμε την πιο σέξι νταντά στον κόσμο – «Φροντίζω τους μπαμπάδες όταν τα παιδιά κοιμούνται»

Ο Γιάννης Πετράκης, μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο Ηράκλειο, μίλησε για την μεγάλη προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του και τόνισε ότι χρειάζεται απόλυτη συγκέντρωση στον δεύτερο αγώνα με τους Κρητικούς την επόμενη εβδομάδα, για να πάρουν την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Θέλω να πω ότι οι παίκτες μας έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Κατέθεσαν τη ψυχή τους, πιστεύω ότι και η προσπάθεια και η νοοτροπία και η εικόνα είναι στη βάση που θέλουμε απέναντι σε μια ομάδα που για μένα έχει ποιότητα. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τον έλεγχο, προηγηθήκαμε, δεχτήκαμε γκολ στο ξεκίνημα του δευτέρου που άλλαξε τη ψυχολογία του παιχνιδιού. Όμως ισορροπήσαμε, βρήκαμε τα πατήματα μας και πήραμε τη νίκη. Αυτό δεν λέει τίποτα γιατί ακολουθεί ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρώτα το Σάββατο να έχουμε συγκέντρωση για να κάνουμε ότι μπορούμε και να πάμε στην επόμενη φάση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ