Ελευθερόπουλος: «Αν είχε μείνει το 1-0 θα είχαμε δικαίωμα στο όνειρο»

Ελευθερόπουλος: «Αν είχε μείνει το 1-0 θα είχαμε δικαίωμα στο όνειρο»

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Νίκης Βόλου, Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά την ήττα με 3-0 από τον Άρη.

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Νίκη Βόλου στο «Κλ.Βικελίδης» κόντρα στον Άρη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» του Kυπέλλου Ελλάδος.

Η ομάδα του Βόλου έδειχνε ανταγωνιστικό πρόσωπο μέχρι το φινάλε, ωστόσο τα δύο γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του ματς «ψαλίδισαν» αρκετά τις όποιες τις ελπίδες για κάτι καλό στην ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Διαβάστε επίσης: Με Μπακασέτα, Ούγκο και Ντραγκόφσκι η 11άδα του Παναθηναϊκού (pic)

Στις δηλώσεις μετά το τέλος του ματς, ο προπονητής των φιλοξενούμενων, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στάθηκε στην εξαιρετική απόδοση των παικτών του.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου:

«Στενοχωριέμαι μόνο για την προσπάθεια των παιδιών. Είχαμε εξαιρετική απόδοση για 93 λεπτά. Αν τελείωνε με 1-0 στο 93’, θα είχαμε δικαίωμα στο όνειρο στη ρεβάνς του Πανθεσσαλικού και θα δίναμε κίνητρο στον κόσμο μας. Το τελικό σκορ δεν μειώνει την προσπάθειά μας, τα παιδιά έδειξαν ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν με μεγάλη αξιοπρέπεια απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Η διαφορά είναι μεγάλη. Ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια, όποιος είναι καθαρός είναι δύσκολα γι’ αυτόν αφού τα οικονομικά είναι στενά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ