Ίλιτς: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες»

Ίλιτς: «Σημαντική νίκη απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης o προπονητής του Ατρομήτου, Σάσα Ίλιτς, στάθηκε στο μεγάλο αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του κόντρα στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση.

Ο Ατρόμητος κατάφερε να κάνει την έκπληξη φεύγοντας με την νίκη με 2-1 από την Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για την φάση των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης o προπονητής των φιλοξενούμενων, Σάσα Ίλιτς, στάθηκε στο μεγάλο αποτέλεσμα που πήρε η ομάδα του, τονίζοντας πως υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση.

Διαβάστε επίσης: ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε ενέργεια βίας – Ελπίζουμε η Πολιτεία να καθαρίσει το ποδόσφαιρο»

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Σάσα Ίλιτς στην κάμερα της Cosmote Tv:

«Πρώτα απ’ όλα, είχαμε μια βαριά ήττα κόντρα στην ΑΕΚ, αλλά σήμερα οι παίκτες μου έκαναν τα πάντα, έδωσαν πάνω από το 100%. Έδωσαν μάχες για κάθε μπάλα και κατοχή. Σε μικρές λεπτομέρειες τα πήγαμε καλά και πήραμε τη νίκη κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Δεν μπήκαμε καλά, είχαμε πολλά προβλήματα. Μετά το 25′ αρχίσαμε να παίζουμε απλά και βελτιωθήκαμε. Όταν το κάναμε είχαμε ευκαιρίες, πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Είχαμε μια καλή ευκαιρία στο δεύτερο μέρος, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε τρεις ευκαιρίες και ένα πέναλτι. Όταν παίζεις απέναντι σε μεγάλες ομάδες χρειάζεσαι και τύχη.

Παίζουμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα. Έχουμε πρώτα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα. Σίγουρα είναι φιλοδοξία μας η πρόκριση, αλλά ο Παναθηναϊκός παραμένει ως ακόμα το φαβορί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ